akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[cfl 155w][0,18m2] AMNESIA AKx1-BLACKBERRY)INDOR

Wyszukiwarka Forumowa:

dudens24

Well-known member
Buchów
0
NASIONA:AMNESIA AK I BLACKBERRY FEMINIZOWANE
BOX;SZER.40CM,DŁUGOSC 47CM,WYS.70CM
SŁOŃCE:105W CFL 9000LM 2700K
WIATR:3 WEN.MIESZAJACY WTŁACZAJACY WYCIAGAJĄCY
ZIEMIA OGRODOWA KERAMZYT NA SPODZIE DONICA PRZEDZIELONA NA PÓŁ OK 14L,PO 7 LITRÓW NA POMIDORKA
TEMP:27-29MAX
PROGRAMATOR USTAWIONY 18/6 21-25DNI MAX KRÓTKI WEG.Z POWODU OGRANICZONEGO CZASU FLO 12/12
TRENING:BLACKBERRY (LST)

DZIEŃ 18 WEG::zjarany:
amnesia ak

blackberry (lekkie LST)

:spalony:

Pomidorki narazie lecą bez nawozów poniewaz azot zawsze mi spowalniał proces kwitniecia a teraz nie mam zbyt wiele czasu.Pozdrawiam!

G

Gość

Guest
wiesz że przy takim obdzieleniu plantów i tak się ich korzenie poplączą ?

JahLight

Well-known member
Buchów
0
Nie mozesz im osobnych doniczek dac?

PROGRAMATOR USTAWIONY 18/6 21-25DNI MAX KRÓTKI WEG.Z POWODU OGRANICZONEGO CZASU FLO 12/12

Czy wrzuciles odmiane automatyczna i zwykla femke do jednego boxa?
Ta Amnesia Ak nie jest Odmiana automatyczna?

viledaszek

Well-known member
Buchów
1
wiesz że przy takim obdzieleniu plantów i tak się ich korzenie poplączą ?

dobrze mowi, tak samo mialem przedzielone i sie przecisnely, i jedna byla wyraznie wieksza a potem na poczatku flo uschnela z dnia na dzien...
wiec poki mozesz to je rozsadz koniecznie

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Nie mozesz im osobnych doniczek dac?

Czy wrzuciles odmiane automatyczna i zwykla femke do jednego boxa?
Ta Amnesia Ak nie jest Odmiana automatyczna?

Nie obie są feminizowane nie automaty.

---------- Aktualizacja posta 17:34 ---------- Czas poprzedniego posta 17:27 ----------

co chodzi o rozdzielenie to juz tak uprawiałem i nie było problemu wiem ze sie powinno oddzielnie sadzic pomidorki,ale mysle ze nie bedzie tragedi dadza sobie rade dół oddzielacza ze tak powiem jest dobrze zabezpieczony niema zadnej szczelinki komar by tam chu*a nie wsadził heheh takze juz nie kombinuje :)szybki weg szybkie flo szybki mały zbiór to jest to co jestem w stanie osiagnać w tej uprawie z powodu ograniczonego czasu.

viledaszek

Well-known member
Buchów
1
Wiec skoro jestes swiadom co robisz to pozostaje trzymac kciuki :)

G

Gość

Guest
Nie obie są feminizowane nie automaty.

---------- Aktualizacja posta 17:34 ---------- Czas poprzedniego posta 17:27 ----------

co chodzi o rozdzielenie to juz tak uprawiałem i nie było problemu wiem ze sie powinno oddzielnie sadzic pomidorki,ale mysle ze nie bedzie tragedi dadza sobie rade dół oddzielacza ze tak powiem jest dobrze zabezpieczony niema zadnej szczelinki komar by tam chu*a nie wsadził heheh takze juz nie kombinuje :)szybki weg szybkie flo szybki mały zbiór to jest to co jestem w stanie osiagnać w tej uprawie z powodu ograniczonego czasu.

stary ja tez tak sadziłem... i wiem jak korzenie przechodzą... jakbyś tego szczelnie nie zrobił one i tak znajdą drogę:)

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Niech to pozostanie experymentem i sie wykaze w tych warunkach:)zaraz mały Up!tylko znowu chu**wa jakosc fotek bo aparat mi sie zalał nad jeziorkiem takze foto z tel.

---------- Aktualizacja posta 19:09 ---------- Czas poprzedniego posta 18:33 ----------

Dzień 23 pomidorków lewa Amnesia Ak prawo Blackberry obie feminizowane obecnie od 2 dni czyli po 3tyg.weg swiatło zmienione na 12/12 obie roslinki dostaja w małych ilosciach biohumus do czasu pokazania pierwszych preflorwerów.Zdjecia troszeczke sa poprawione kontrastowo poniewaz były robione telefonem ,aparat sie utopił w jeziorze:)

Blackberry LST

Amnesia AK

:zjarany:Roślinki sa zdrowe i nie wykazuja narazie zadnych niedoborów Elo!

Strusiu

Well-known member
Buchów
0
no siema dudens! Ciekawy jestem twojego Blacka mam w boxi też i jestem za***iscie zadowolony. Bede porównywał pozdro i duzych pał

jiggitt

Well-known member
Buchów
0
z nieba mi spadles koles... Chce zrobic to samo co Ty, na szybko. Oby wszystko wyszlo. Powodzenia B)

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Dzień 25/4 d.12/12 Amnesia AK i BB Femi.105V

Dzień 25/4 d.12/12

Elo!Pomidory rosną w oczch Blackberry ma 7odrostów po lst.Jak narazie żadnych niedoborów żadnych powykrecanych ani uschniętych liści temp.w boxe spadła bo niema już upałów na dworze troche sie ochłodziło wiec i w pokoju jest chłodniej co mnie cieszy:zjarany:dzisiaj podleje wieksza dawką biohumusa ostatni raz żeby nie przelać azotem mam nadzieje ze szybko wystrzelą i wtedy stopniowo nawóz na FLO.Ok pare fotencji.

Narazie nic konkretnego sie nie dzieje,chcę tylko dodać ze obie roślinki bardzo intensywnie pachną dobrą baką aż za bardzo intensywnie ale w trakcie włączonego światła musze pomyśleć nad jakimś filtrem.No to pozdro i do usłyszenia:spalony:

---------- Aktualizacja posta 28-08-2012 18:24 ---------- Czas poprzedniego posta 25-08-2012 10:31 ----------

Witam! Mały UP Blackberry pokazała już pierwsze preflowery niestety nie ujme ich moim za***istym aparatem komurkowym 2.0mpx hahah ale mysle ze za pare dni wystrzeli jak z armaty no dobra pare fotek buszu jest to 28dzień zycia pomidorków a 7dzień od przełaczenia 12/12 dostały dzisiaj ostatnia mała dawke nawozu na wega z azotem i oczywiscie pierwsza dawke Potasu:)

Mam nadzieje ze z 5Gieta wystrzeli heheh pozdro:zjarany:

---------- Aktualizacja posta 01-09-2012 09:36 ---------- Czas poprzedniego posta 28-08-2012 18:24 ----------

Elo dzień 32roslinek 11dzień-12/12 jak narazie sa zdrowe bardzo wolno zabieraja sie do kwitniecia co mnie martwi obie maja juz preflowery przy górnych szczytach ale stoja w miejscu,pomidorki pną sie w góre nie było mnie 3dni w domu troche sie blackberry naprostowała nie bede juz jej naginal poniewarz nie chce jej uszkodzić obie sa bardzo sztywne niech beda to palmy:) dorzuciłem jeszcze świetlówke 32w teraz maja 137w co z nich bedzie to bedzie wazne ze są zdrowe:)Chce dodać ze kur***ko intensywnie pachną w całym pokoju.

Oto kilka fotek:zjarany

Sorka za jakość fotek<peace>I zapraszam do komentowania <lol>

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
co tu pier***ić widać że masz rękę, wyglądają pięknie:) powodzenia do końca:bongo4:

mancini

Member
Buchów
0
Ładne zdrowe planty <peace>
Tylko tą bb bym trochę bardziej do parteru sprowadził - będzie mniejszej światełko zasłaniać.

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Niechce za bardzo cudować z tym naginaniem tez bym wolal ale sa tak sztywne nawet bez podlania ze nawet sie nieda głównych szczytów już nagiąć tAkże niech sobie radzą jak w naturze:)bo jeszcze je połamie heheh

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół