nasiona marihuany

[cfl 3x18] [PCBOX] 1xAk47 AF

Wyszukiwarka Forumowa:

Doc47

Member
Buchów
0
Siemanko. Po przeczytaniu miliona postów itd. postanowiłem wziąść się za swoją uprawe. Jest to AK47 AF.

Warunki
Oświetlenie - 2x 18w OSRAM dulux 1150 lm /2700k
Wentylacja - 1x 120, 1x80 wtłaczające, 1x80 wyciągające.
20/4

Trening:
Ostre LST

Nawozy - ?

Gleba - Uniwersalna + dolomit .

Pare zdjęć, lepsze wrzuce jak bede przesadzał małą :)

To już 4 dzień od wyjścia z ziemi :)

Komentarze, pochwały/z***ki, mile widziane.

wide

Member
Buchów
0
Kontroluj pH i pamiętaj, żeby dać ziemi przeschnąć przed kolejnym podlaniem. Sam zaczynałem od pc boxa więc tym bardziej będę śledził poczynania. Z fartem!

PrawieNarkoman88

Active member
Buchów
0
keramzyt polecam na powierzchnie by ziemia nie wysychala tak bardzo , jesli chodzi o nawozy na weg - biohomus (ok 6-7zl) na flo planton k dasz rade
sam mam boxa jak pc box i jakos leci
z fartem wariacie uwazaj na robactwo

Doc47

Member
Buchów
0
Siemanko. Dziś jest 8 dzień roślinki. Pytanko, kiedy przesadzić do docelowej donicy, i ile Litrów ma ona mieć ? : > A co do PH, to ziemia ma 5,5-6,5; ale zamierzam kupić dolomit w razie czego. Jest taka malutka a już troszkę czuć zapach weeedu . Roślinka jest strasznie niska i dość rozłożysta jak narazie, więc idzie chyba dobrze ? :>

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
donice dopasuj do boxa, ja bym wsadzil balkonowa (taka podluzna) odpowiadajaca wymiarom boxa. przesadzac mozesz juz. ladnie i zdrowo jak na razie wyglada ;)

Doc47

Member
Buchów
0
YOŁ. Dziś przesadziłem młodą, bo juz nie miała miejsca w " serduszku " . Chyba poszło mi to dobrze i marysia nie była w szoku jak u VNM'a <lol> . Pare zdjęc, dziś jest jej 10 dzień!

Czekam na komentarze/oceny itd :D

---------- Aktualizacja posta 10-08-2012 17:36 ---------- Czas poprzedniego posta 06-08-2012 23:32 ----------

Widze małe zainteresowanie, ale co tam. Roślinka zyje i ma sie chyba dobrze! :D
Dziś jest jej 14 dzień, miała troche stresu przy przesadzeniu, ale już jest jej dobrze. Kiedy lać nawóz ? zdjęciaa :

Czekam na porady, oceny itd :D

Aspire

Well-known member
Buchów
0
Wszystko pięknie widać że roślinka ma u Ciebie dobrze, z fartem .

Doc47

Member
Buchów
0
Siemandero. Mała pokazała płeć chyba :D Jak dopadne aparat to robie foto dokladne. Wykonałem moje pierwsze LST. Prosze o ocene czy coś poprawić itd ;D Ona dużo jeszcze urośnie? Bo jest troszke mała..
Dzień 17

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
Siemandero. Mała pokazała płeć chyba :D Jak dopadne aparat to robie foto dokladne. Wykonałem moje pierwsze LST. Prosze o ocene czy coś poprawić itd ;D Ona dużo jeszcze urośnie? Bo jest troszke mała..
https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-317670

po 17 dniach nie mogła pokazać ci jeszcze płci, bo to nie ten czas....chyba że masz genetycznie zmutowaną dziwkę, która po niespełna 3 tygodniach już pokazuje cipkę :lol3:
co do lst, położyłeś ja na glebie, mało trochę pięterek, ale szczyty widać że są odsłonięte, wiec jest póki co okej.
Spokojnie czekaj, urośnie jeszcze bo dopiero zacznie strzelać w górę
z fartem <joint>

Doc47

Member
Buchów
0
Sorry, mój błąd. Jak zrobiłem zdjęcie makro, to widac że to liście malutkie. Moge już podlać nawozem ?

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
Sorry, mój błąd. Jak zrobiłem zdjęcie makro, to widac że to liście malutkie. Moge już podlać nawozem ?

To zależy co chcesz lać, bo w pierwszym poście opisując swój setup, przy nawozach wpisałeś "?"
Zakładam, że pewnie masz biohumus`a, więc spokojnie możesz zacząć już nawozić

DaMaszek

Well-known member
Buchów
0
urosnie, urosnie :) te male odrosty wystrzela po lst, przyrost jest niezwykly po dobie.
(bede zagladal w celach porownawczych, mamy identyczne kwiatki i podobne warunki).
pozdrawiam i powodzenia!
(edit)

Ostatnia edycja:

Doc47

Member
Buchów
0
Siemanko, wydaje mi się ze moja roślinka strasznie wolno rośnie. Czym to może być spowodowane ? Temperatura w granicach 28-30 'C, wilgotności nie mam jak zmierzyć, ale waciki podlewane na bierząco. PH też nie mam jak zmierzyc, ale może profilaktycznie podlać z dolomitem ? Nie całe 2 dni po LST. A i lece 24/0

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół