- Buchów
- 5
- Odznaki
- 2
Witam
jest to moja 2 uprawa w tym pc box-sie
Postanowiłem zasadzić teraz 2 nasionka naraz wiem że bedą malutkie ale cos za cos
A wiec nasionka to
1x Sweet Coffee ryder AF - - World Of Seeds
1x Blueberry AF - a z jakiego seed banku nie wiem troszkę się zmieniło na stronce satindi ( bo tam zakupiłem nasionka )
Box bez zmian
Pc Box:
Wymiary 42x38x19 ( wysokość, długość, szerokość mogłem sie delikatnie wlać ale z tego co pamietam taki wymiary )
Folia Diamond 100%
4x cfl wilkosc podam puzniej bo troszke mi sie pomieszaly ale mniej wiecej jest tak : 2x 20W ciepła 2x 18W zimna i ciepła
wlot wiatrak 80 wylot 2x 80 i jeden od procesora do mieszania
Ziemia uniwersalna + 2 garści dolomitu + sporo kokosu ( mniej więcej 1/3 )
obleciałem wszystkie kwiaciarnie w moim rejonie i nie znalazłem dolomitu ani styropianu ( troszkę dziś bylem leniwy żeby lecieć do jakiejś galerii bądź szukać jakiejś budowy
)
Nawozy: Biohomus Forte oraz Platon K
Temperatura nieco wyższa nie wiem w sumie dlaczego około 32 C ale coś się zaradzi
Pestki poszły się kompać potem miedzy waciki i do torebki foliowej.
blue pusciła kiełek pierwsza i juz jest w ziemi natomiast sweet dopiero pęka wiec może jutro wieczorem dołączy do boxa
a na zachętę 1 zdjęcie
Mam nadzieje ze zainteresuje sie tą fotorelacja kilka osób
nie widzialem jeszcze sweet coffee fotorelacji
następny up myślę ze po weekendzie
jest to moja 2 uprawa w tym pc box-sie
Postanowiłem zasadzić teraz 2 nasionka naraz wiem że bedą malutkie ale cos za cos
A wiec nasionka to
1x Sweet Coffee ryder AF - - World Of Seeds
1x Blueberry AF - a z jakiego seed banku nie wiem troszkę się zmieniło na stronce satindi ( bo tam zakupiłem nasionka )
Box bez zmian
Pc Box:
Wymiary 42x38x19 ( wysokość, długość, szerokość mogłem sie delikatnie wlać ale z tego co pamietam taki wymiary )
Folia Diamond 100%
4x cfl wilkosc podam puzniej bo troszke mi sie pomieszaly ale mniej wiecej jest tak : 2x 20W ciepła 2x 18W zimna i ciepła
wlot wiatrak 80 wylot 2x 80 i jeden od procesora do mieszania
Ziemia uniwersalna + 2 garści dolomitu + sporo kokosu ( mniej więcej 1/3 )
obleciałem wszystkie kwiaciarnie w moim rejonie i nie znalazłem dolomitu ani styropianu ( troszkę dziś bylem leniwy żeby lecieć do jakiejś galerii bądź szukać jakiejś budowy
Nawozy: Biohomus Forte oraz Platon K
Temperatura nieco wyższa nie wiem w sumie dlaczego około 32 C ale coś się zaradzi
Pestki poszły się kompać potem miedzy waciki i do torebki foliowej.
blue pusciła kiełek pierwsza i juz jest w ziemi natomiast sweet dopiero pęka wiec może jutro wieczorem dołączy do boxa
a na zachętę 1 zdjęcie
Mam nadzieje ze zainteresuje sie tą fotorelacja kilka osób
następny up myślę ze po weekendzie