- Buchów
- 0
Cześć!
Zapraszam do uprawy Kandahar fem od Ministry of Cannabis.
90% Indica 10% Sativa
THC: 19.50%
Oświetlenie to 2x250w CFL 2700k i jedna 125w 6400k (na faze veg, domieszka zimnej barwy światła, brak było fufu na same 6400k).
12/1
fim
Dwa wloty pasywne, wyciąg to 100 vent, filtr węglowy schowany w koszyku wiklinowym stojącym na szafie. Jeden wiatrak mieszający.
System to bubblery z ostatniej uprawy.
Pożywki to seria Canna Aqua.
Woda deszczówka (jak tylko nazbieram, hehe, pierwsza to kranówka).
Szafka tymi ręcami o wymiarach 90/60/120. Czekają ją jeszcze drobne poprawki.
Miałem zacząć fotorelacje w 3 tygodniu, ale, iż dziś wsadziłem roślinki z propagatora do bubblera, nie mogłem się powstrzymać.
Troche jestem zły, bo chciałem mieć start bez skuchy z dwiema zdrowymi roślinkami, niestety jedna jest opóżniona, myślałem, że nie da rady...ale powoli coś się dzieje, następnym razem wsadze więcej pestek, aby mieć wybór najzdrowszych plantów.
Zapraszam i pozdrawiam!
To plancik po pierwszym dniu wypuszczenia listków, jest to dzień 4:
Dzień 5:
Dzień 6:
Zapraszam do uprawy Kandahar fem od Ministry of Cannabis.
90% Indica 10% Sativa
THC: 19.50%
Oświetlenie to 2x250w CFL 2700k i jedna 125w 6400k (na faze veg, domieszka zimnej barwy światła, brak było fufu na same 6400k).
12/1
fim
Dwa wloty pasywne, wyciąg to 100 vent, filtr węglowy schowany w koszyku wiklinowym stojącym na szafie. Jeden wiatrak mieszający.
System to bubblery z ostatniej uprawy.
Pożywki to seria Canna Aqua.
Woda deszczówka (jak tylko nazbieram, hehe, pierwsza to kranówka).
Szafka tymi ręcami o wymiarach 90/60/120. Czekają ją jeszcze drobne poprawki.
Miałem zacząć fotorelacje w 3 tygodniu, ale, iż dziś wsadziłem roślinki z propagatora do bubblera, nie mogłem się powstrzymać.
Troche jestem zły, bo chciałem mieć start bez skuchy z dwiema zdrowymi roślinkami, niestety jedna jest opóżniona, myślałem, że nie da rady...ale powoli coś się dzieje, następnym razem wsadze więcej pestek, aby mieć wybór najzdrowszych plantów.
Zapraszam i pozdrawiam!
To plancik po pierwszym dniu wypuszczenia listków, jest to dzień 4:
Dzień 5:
Dzień 6:
Ostatnia edycja: