akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Chłopak czy Dziewczynka ?

Wyszukiwarka Forumowa:

stunter997

Member
Buchów
0
Witam, jestem tu nowy i chciałem abyście mi powiedzieli czy jest to chlopak czy może dziewczyna? Myślę, że to jest chłopak lecz czekam na odpowiedzi bardziej doświadczonych:spalony: Jeżeli się okaże ,że to chłopak, to co proponujecie z tym zrobić?

Z góry dzięki za pomoc.<shiza>

volkanetta

Well-known member
Buchów
1
nie ważne ciesz sie że zostałes ojcem

zdjęcie jakies?

D

delete

Guest
Mi się wydaje że to ani chłopak ani dziewczynka, trafiłeś na obojniaka.
Co to jest ?

stunter997

Member
Buchów
0
No właśnie teraz mam z tym problem bo nie wiem co z tym zrobić, co wy mi radzicie? Co wy byście zrobili w takiej sytuacji. Czekam na konkretne propozycje:yeahh:

Monti

Well-known member
Buchów
0
Troche go przetrzymałeś weź zetni tego rozpylacza zanim komuś niepotrzebnych nasion narobisz.

stunter997

Member
Buchów
0
A jeżeli go przesadzę do mojej dziewczynki to on ją zapłodni i czy będzie coś dobrego z tego? Chodzi mi czy z tego związku mogą wyjść dobrej jakości nasionka? Ten męski to (Kill Bill) a dziewczynka to (Blue Kill).

Placebo

Well-known member
Buchów
0
w takim razie wyjdzie Blue Kill Bill albo Kll Kill a może nawet Blue Bill.. nie znam odmian i genetyki zbytnio ale jesli zapylisz to będą nasiona.

stunter997

Member
Buchów
0
Jak wy uważacie warto jest zapłodnić moją dziewczynkę czy nie ma sensu zawracać dupy i zostawić ją na palonko i tego męskiego wyje*ać?

Marihuanator

Banned
Buchów
0
Weź ostrożnie kilka tych kwiatków z męskiego do woreczka, tak żeby jak najmniej pyłku uleciało z nich, nasadź na bocznego, dobrze nasłonecznionego topka żeńskiej w 2-3 tyg. flo i potrząśnij tak, żeby nie zapłodnić reszty toków. Pozostałą część męskiego zostaw na masło. Wtedy będziesz miał i palenie i nasionka i jeszcze do tego masło, albo wódkę ziołową...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół