• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

chłopczyk czy dziewczynka?

Wyszukiwarka Forumowa:

dzonokel90

Active member
Buchów
0
to można iść świętować :spalony: bo to jedna i ta sama roślina :)
postawiłbym ci bucha ale nie moge jeszcze

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Na pierwszej też trochę widać.. na 3 i 4 nie:) to tak dla innych ciekawskich o płeć, przeglądających temat :)

lisciu

Well-known member
Buchów
3
kobitka,a ile pieter ci wypuscila??? bo u mnie bylo tak samo i dopiero przy 9 pieterku pokazala biale wloski z fartem do:harvest:

dzonokel90

Active member
Buchów
0
kobitka,a ile pieter ci wypuscila??? bo u mnie bylo tak samo i dopiero przy 9 pieterku pokazala biale wloski z fartem do:harvest:
wypuscila juz ok 13 pieter
mam jeszcze jedno pytanie: czy to możliwe, że ak 47 to nie jest auto, bo juz 2 miechy jest na wegu?

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
ja się ku**a zastanawiam gdzie wy na tych zdjęciach widzicie płeć?! Ja wam po robie takie zdjęcia swoich plantów z ciekawościi chcę widzieć waszą ocene, co to za płeć -.- :pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl: Bo tam przecież nic nie widać, to bardziej przypomina zalążek następnego odrostu niż płeć.... ale niech wam będzie, co mnie to obchodzi

D

delete

Guest
ja się ku**a zastanawiam gdzie wy na tych zdjęciach widzicie płeć?! Ja wam po robie takie zdjęcia swoich plantów z ciekawościi chcę widzieć waszą ocene, co to za płeć -.- :pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl: Bo tam przecież nic nie widać, to bardziej przypomina zalążek następnego odrostu niż płeć.... ale niech wam będzie, co mnie to obchodzi

zobacz drugą gałązkę na drugim foto

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
zobacz drugą gałązkę na drugim foto
i co po tej gałązce widać? bo jak dla mnie to nic, niech zrobi zdjęcie drugiej gałązki wtedy będzie można po dyskutować, a jeśli ocenić by tak po pierwszym zdjęciu to dla mnie byłby to pedał bo to bardziej jajko niż cipka :salut:

G

Gość

Guest
...tu gdzie jest zaznaczone tylko looknij na jego foty bo mi sie nie chce powiększać

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół