- Buchów
- 0
- Odznaki
- 1
Siema,
Po otrzymaniu zgody od Modów chciałbym przeprowadzić OSa.
- Pestki Feminizowane, produkcji własnej. Jest to Nothern Light/Hasberry/Skunk no.1 zapylony pyłkiem Cheese otrzymanym po shermieniu CS. Krosa krosów nazwałem Cheesberry
. Przebieg i produkcję nasion możecie obejrzeć tutaj: https://www.forum.haszysz.com/showthread.php?131619-HPS150W-0-36m2-Cheese-produkcja-nasion
- OS będzie trwał od dzisiaj do 14.01, czyli przeszło tydzień. Pestki wyślę w 17.01 jak otrzymam od wszystkich bezpieczne adresy. Wysyłka oczywiście na mój koszt.
- Wymagania: brak
aczkolwiek chciałbym zobaczyć co z tych pestek wyrośnie, dlatego pestki w pierwszej kolejności będą szły do osób, które zdeklarują fotorelację, im szybciej tym lepiej.
- Przewiduję pięć pakietów pod cztery nasiona (lub delikatną modyfikację w zależności od ilości chętnych
Tak wyglądała jedna z matek (nie wiem, która była zapylona
):
I pesteczki:
Pechy oddam i autowcom, ale pierwszeństwo mają wszyscy z lampami.
Good luck and good night
Po otrzymaniu zgody od Modów chciałbym przeprowadzić OSa.
- Pestki Feminizowane, produkcji własnej. Jest to Nothern Light/Hasberry/Skunk no.1 zapylony pyłkiem Cheese otrzymanym po shermieniu CS. Krosa krosów nazwałem Cheesberry
- OS będzie trwał od dzisiaj do 14.01, czyli przeszło tydzień. Pestki wyślę w 17.01 jak otrzymam od wszystkich bezpieczne adresy. Wysyłka oczywiście na mój koszt.
- Wymagania: brak
- Przewiduję pięć pakietów pod cztery nasiona (lub delikatną modyfikację w zależności od ilości chętnych
Tak wyglądała jedna z matek (nie wiem, która była zapylona
I pesteczki:
Pechy oddam i autowcom, ale pierwszeństwo mają wszyscy z lampami.
Good luck and good night
Ostatnią edycję dokonał moderator: