nasiona marihuany

Chemia!!!

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
M

MILKA

Guest
W tym temacie mam nadzieje że kazy bedzie pisał z własnego doświadczenia na temat chemii jak co stosujecie!!! w jakich ilosciach i gdzie to mozna dostac!!!

K

Kacperek1224

Guest
Mam pytanko chce wychodować bardzo szlachetną chemie. Jak to zrobić?? Myślałem czy na Bolsie albo na Johnym Wolkerze nie kombinować :lol: Dajcie jakieś sposoby by wychodować dobrą chemie, kiedy zacząć podlewać i czym?? Słyszałem od kumpla że gość podlewał domestosem roślinke, to prawda?? Aha i jeszcze mam pytanko podczas okresu wegetatywnego można nacinać łodyge roślinki?? Jak tak to po co i jak to robić?? w mojej pierwszej hodobli zrobiłem tak i moje 2 najlepsze roślinki u***ałem w połowie :lol: dlatego boie sie jusz to robić. Czy nacinanie sie przydaje czy to tylko zbędna rzecz??

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
poco stresowac roslinke, poco pozniej palic jakies gowno z ochydnym smakiem i beznadziejnymi efektami?? jedynym dobrym sposobem na wzmocnoienie konopii jest curing

Kummeraz

Active member
Buchów
0
slyszalem ze mozna podlewac woda z bongo ale to zadna chemia chyba ze jarasz jakiegos chemika :D

Bito

Well-known member
Buchów
0
jak slysza o chemi w temacie ziółka to mnie strzela...o czym Wy wogole myslicie....

wystarczy troche pomyslec....dodanie jakiegos gówna a juz zwlaszcza chemicznego zabije nasza rozlinke momentalnie....

w USa mozna sobie PCP dodac czy cos....ale nie u nas...

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Dobre zioło to zioło wyhodowane w zdrowej ziemi i na ładnym słoneczku :) bez zadnego trenowania katowania i podlewania jakimis kfasami :>

Z

ziiba1

Guest
CO WY WOGÓLE GADACIE TAK WŁAŚNIE JEST W POLSCE PALIMY DOMESTOSY I INNE CHEMIKALIA... DOBRA GANA TO NATURKA KTÓRĄ WYHODUJESZ Z DOBRYCH HOLENDERSICH PESTEK..

kapa

Member
Buchów
0
Muj kumpel dawał do mestosu i dodawał Apapu , a jego roślinka wygląda całkiem przyzwoicie :bom:

S

Sed

Guest
ziiba1 napisał:
CO WY WOGÓLE GADACIE TAK WŁAŚNIE JEST W POLSCE PALIMY DOMESTOSY I INNE CHEMIKALIA... DOBRA GANA TO NATURKA KTÓRĄ WYHODUJESZ Z DOBRYCH HOLENDERSICH PESTEK..

Całkowicie sie zgadzam musicie uwierzyć w nature!!!A nie sztachać sie jakimis domestosami eterami i ch*j wie czym :evil:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
kapa napisał:
Muj kumpel dawał do mestosu i dodawał Apapu , a jego roślinka wygląda całkiem przyzwoicie

a swistak siedzi i jara te blanty :lol:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ale po ch.. wogole takiegos apapu czy domestosu dodawac? to ani nie polepasza smaku ani zbioru ani ocy tylko zabija roslinke!! ku**a ***ana mać :(

KAPA CZY TWOJEGO KUMPLA POJE.... ?

K

Kacperek1224

Guest
Chemie dobrze stosować przy bardzo lipnych odmianach i dla dilerów :) Dostałem kiedyś chemi za 30 ku**a po spaleniu tego z kumplem na 2-óch, on puścił pawia a mnie łeb tak nieziemsko napie****ał. Dlatego wole mieć zioło z pewnej ręki. U nas w Zielonej Górze to trudno natrafić na coś naprawde wartego swej ceny. :pig:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Roslina pobiera mikro i makro elementy potrzebne jej do rozwoju czyli azot fosfor potas itp. Czy taki np. apap ma te zwiazki? Apap ma zwiaazki na bol glowy mysle, ze roslinie to nie pomoze. Domestos raczej ja spali niz pomoze.

Jak mowic o chemikach to o nawozach chemicznych a nie domestosach. Domestos jest do czyszczenia kibli i niech tak zostanie.

A nie zgodze sie, ze to ziola w polsce dodaja innych dragow. Drozej by ich to wynioslo. Ja sie spotkalem tylko z dodawaniem lisci konopii do kwiatow ale wtedy cena spadala o 3/4 :p

C

cenzur

Guest
Najlepszyn sposobem na doprawienie roślinki jest wszczyknięcie kokainy w łodyge. Iną techniką wzmocnienia roślinki jest wczykiwnie i podlewnie roślinki wodą z domestosen. Żeby polepszyc towar najlepiej zostawić go na pare dnie w opakowaniu, kturem na nasmarowane scianki budaprenem. Ta roślinki z kokanią daje kopa :mrgreen:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
cenzur napisał:
Najlepszyn sposobem na doprawienie roślinki jest wszczyknięcie kokainy w łodyge. Iną techniką wzmocnienia roślinki jest wczykiwnie i podlewnie roślinki wodą z domestosen. Żeby polepszyc towar najlepiej zostawić go na pare dnie w opakowaniu, kturem na nasmarowane scianki budaprenem. Ta roślinki z kokanią daje kopa

krzyzyk na droge :)

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół