nasiona marihuany

Chemia!!!

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
R

rumek135

Guest
hej!! ja choduje konopie od 5 lat i 2 ostatnie zbiory były prawie najlepsze jesli chodzi o moc. podlałem bezyna przed scieciem duzo bezyny, bezyna pomaga rozkładac sie thc w płucach. jesli ktos sie na to zdecyduje to 2-3 dni od podlania musi sciac. zalerzy jak krzaczek wyglada.ja to stosuje i stosowal bede. jest przesada ale kaca sie po tym ma jak po alkocholu.to jest skutek uboczny. heh mi to nie przeszkadza wiecej wody pije.

sd

Well-known member
Buchów
20
rumek135 napisał:
hej!! ja choduje konopie od 5 lat i 2 ostatnie zbiory były prawie najlepsze jesli chodzi o moc. podlałem bezyna przed scieciem duzo bezyny, bezyna pomaga rozkładac sie thc w płucach. jesli ktos sie na to zdecyduje to 2-3 dni od podlania musi sciac. zalerzy jak krzaczek wyglada.ja to stosuje i stosowal bede. jest przesada ale kaca sie po tym ma jak po alkocholu.to jest skutek uboczny. heh mi to nie przeszkadza wiecej wody pije.

he ja pale naprzyklad pare razy dziennie i pierd.... takie cos :p wole czyste ziólko o nieskarzonym smaku[niebo] lub haszykk

R

Rider

Guest
rumek135 napisał:

Niech bóg Ci to synu wybaczy :p porazka... hehe... oczywiscie nic do ciebie rumek135 niemam, szanuje growerow ze starzem. Ale tego typu "traktowania" swietej konopi totalnie nie toleruje :evil:

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
rumek135 widac ze jestes slaby w hodowli bo nie umiesz sobie wyhodowac dobrego ziolka to siegasz po inne preparaty porazka :lol: nie polecam benzyny za ta cene wole kupic inny preparat pozdro rumek (bamber) :lol:

R

Rider

Guest
rumek135, tylko uwazaj ziomus z ta benzynom :!: zebys czasem nie jaral tego puki benzyna nie "wyschnie?" w zielsku bo se oskwierczysz twaz i pluca :mrgreen:

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
fu*k

rumek135 dobrze hodujesz tak dalej :cheese: zrob za***ista gandzie wiesz jak....?? te topki smierdzace paliwem jeszcze popsikaj MUCHOZOLEM to zobaczysz co to kop, hahah obys "wyladowal w szpitalu" :evil:

R

Rider

Guest
MaoVi napisał:
hahah obys wyladowal w szpitalu
MaoVi, z tym juz przesadziles :lol: ...generalnie to takie amatorskie experymenty to porazka i jakis uczelbek na zdrowiu.
Dobra koniec bo glupoty piszemy zamykam temat.

rumek135, sprubuj jeszcze roslinke podlewac domestosem :mrgreen: heh

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
Po***alo z ta benzyna?? :shock: Teraz to mnie zniesmaczyłeś :| Idiotyzm! I wez tu od kogos takiego zakup towar??:| Choler.. cw*l.. nie na tym to wszystko polega!! Czy ci zdrowia nie szkoda!!??

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
no spoko sory ale cos takiego mnie strasznie drazni :evil:

R

Rider

Guest
dobra temat zablokowany do odwolania, na mocy przywrucenia pozadku i ladu.

[ Dodano: 2006-01-14, 11:54 ]
temat odblokowany...

[ Dodano: 2006-01-14, 11:55 ]
ale namotalem :?

S

Sed

Guest
Ee ludzie nie powinniście jednak tak jechać typa to jego rośliny i może sobie nawet w nie sikać :mrgreen: a pozniej to palić. :|

Ps.Każdy ma swój swiat :alien:

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
Wolałbym sobie i nasikać w planta niz benzyną podlać :?

[ Dodano: 2006-01-14, 19:43 ]
no ale dopóki doputy tego nie sprzedaje to se moze robic co chce...

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół