nasiona marihuany

Chemia!!!

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ku**a ja wogole nie kumam rosnie sobie ładna zenska konopka z pieknymi kwiatkami a ktos leje jej benzynę.... BENZYNĘ ku**a !! do samochodu do amszyny z chemikaliami ***anymi..... :( az mi sie nie dobrze robi to ja juz wolalbym miec 10g dobrego ziola niz 300 benzynowego... spox to sa jego planty jak go kreci benzyna to ok... e tam ;D ZIMA - HASZ LATO - ZIELE !! :D pozdro dla ludzi ktorzy szanuja kostki i susz...

M

MILKA

Guest
Nie wiedziałem że ten temat się tak rozwinie naprawde!!! a co do tego jak robicie swoim roślinką to wasza sprawa widze że niepotrzebnie założyłem ten temat ale teraz widać w większości jaki towar jest w polsce bo Ci kolesie tego nei palą tylko sprzedają w swoich miastach!!! Powiem szczeże że te.ż myślałem na początku nad Chemią ale teraz jak poczytałem co to za chemia to mi się odechciało!!!!

R

rasta

Guest
Takiego ziólka to się chyba nie da palić. chociaż nie próbawalem ale wiem jak benzyna smakuje.bleeeeeeeee.

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ale przeciez koles co t napisał o tej benzynie to nigdy chyba krzaczka na oczy nie widział...dla mnie to prowokacja zeby wszyscy pisali jaki to on popierd

R

rasta

Guest
calkiem możliwe bo nikt zdrowy by czegos takiego nie zrobil a tym bardziej potem takiego ziólka nie palil. poza tym to co by musial za smród mieć w chacie.

M

MILKA

Guest
Ale ja wam powiem zę własnie takie zioło najcześciej jest sprzedawane nie chodzi o smak tylko jak kopie ludzxie chodują po to żeby zarobić a nie żeby mieć satysfakcje!!! i się chwalić że zioło jest pyszne a nie że spalisz lufe i padasz bo to był domestos albo muchozol!!!

R

rasta

Guest
nie sądze żeby rośliny rosly dobrze przy takiej chemii jak domestos czy inne.
nie sądzę żeby jakiś dil czymś takim podlewal roślinki.
przy dobrym nawożeniu i dobrej genetyce można wychodować taki roślini że po sztachu nieźle w bani zamiesza.

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
co tu duzo pisac poprostu w gandzi ma kopac THC a nie jakies chemikalia, jezeli chcesz jesc chemie to sobie zjedz guziki albo pekle -proste i zrozumiale...

J

jarko

Guest
o czym wy wogole gadacie?o jakichs apapach , domastosach?przeciez ziolko to nie przedmiot,to zywa istota.czy wy wszyscy karmilibyscie swoje dzieci jakas chemia czy tym co daje nam matka natura???przeciez gdyby nasza ganja miala byc nawozona apapem i podlewana domestosem, to by ku**a z nieba padal domestosowy deszcz,a zwierzatka pod drzewkami sraly apapowe kupki:)pozdro. :wink:

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
jarko napisał:
o czym wy wogole gadacie?o jakichs apapach , domastosach?przeciez ziolko to nie przedmiot,to zywa istota.czy wy wszyscy karmilibyscie swoje dzieci jakas chemia czy tym co daje nam matka natura???przeciez gdyby nasza ganja miala byc nawozona apapem i podlewana domestosem, to by ku**a z nieba padal domestosowy deszcz,a zwierzatka pod drzewkami sraly apapowe kupki:)pozdro. :wink:
przeczytaj caly ten temat jeszcze raz a zalapiesz o co tu chodzi :D

Bala

Member
Buchów
0
Czy mozecie podać jakieś preparty!? i gdzie można zakupić?

R

rasta

Guest
wszędzie tego pelno musisz tylko dobrać nawóz o odpowiednich proporcjach skladników.
dobre nawozy specjalnie pod marie możesz kupić w sklepach internetowych np www.hemp.pl

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Wiecie co, zjechaliście chłopaka. Aż mi go szkoda. No więc ja swoją roślinkę podlewam wc pickerem z wodą w proporcjach 2 do 1. Raz w tygodniu wstrzykuję jej suplementy (takie jak dla pudziana) żeby urosła jak sk***ysyn i dała plon 3 kilo. Tydzień przed ścięciem podlewam denaturatem. Tylko trzeba uważać bo klepie baniak od samego zapachu. Palcie chemiczne ziółko bo jest tanie i dobre :D

[ Dodano: 2006-01-23, 03:23 ]
Oczywiście ten post to jaja są

gez

Well-known member
Buchów
0
rumek135 napisał:
hej!! ja choduje konopie od 5 lat i 2 ostatnie zbiory były prawie najlepsze jesli chodzi o moc. podlałem bezyna przed scieciem duzo bezyny, bezyna pomaga rozkładac sie thc w płucach. jesli ktos sie na to zdecyduje to 2-3 dni od podlania musi sciac. zalerzy jak krzaczek wyglada.ja to stosuje i stosowal bede. jest przesada ale kaca sie po tym ma jak po alkocholu.to jest skutek uboczny. heh mi to nie przeszkadza wiecej wody pije.
bezyna ma w swoim "skladzie" eter wiec moze ci sie zdawac ze ziolo po tym jest mocniejsze, a o tym ze benzyna pomaga spalac thc to nie slyszalem.
poprawcie mnie jak sie myle :D

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół