akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Chemik blagam pomozcie.

Wyszukiwarka Forumowa:

Msjoint

New member
Buchów
0
Siemano ostatnio sie dowiedzialem a zarazem probowalem tzw chemika . Tylko ze to nie byl chicit tylko domowe albo z internetu jakas roslinka legalna z jakimis dodatkami . Trzyma okolok 1 godziny ale faza jest HIGH :D I mam takie pytanko zna sie moze ktos na tym ? Wiecie jak to zrobic i znacie skladniki ? Blagam pomozcie to bylo magiczne <shiza> wiec prosze pomozcie .

Ostatnia edycja:

poczatkujący123

Well-known member
Buchów
0
Chemik u nas to jest normalna odmiana tylko podlewana masą chemi + domestos i te wszystkie inne chemiczne Bóg wie co ;]

D

delete

Guest

Brix, syntetyczny wypełniacz
Brix produkowany jest w Australii oraz w USA, reklamowany jest jako “spulchniacz” marihuany. Jest to ciecz będąca mieszaniną cukru, hormonów oraz tworzyw sztucznych.
Identyfikacja:
Susz, który został zanieczyszczony Brix’em, stwarza pozory wysokiej jakości towaru. Topy są “oszronione”, wyglądają świeżo i są wilgotne nawet przez wiele dni. Konsumenci donoszą, że kwiatostany w trawie z dodatkiem Brix są aż za bardzo pokryte żywicą, są mocno zbite, ciężko się rwą, a zapach pozostaje naturalny, lecz jest ledwie wyczuwalny.
Najbezpieczniejsza metodą wykrycia Brix jest spalenie bardzo małej ilości towaru. Marihuana skażona Brix’em pali się źle, a podczas spalania pojawiają się iskry. Popiół jest mocno zbity (tzw. kamień), a roztarty pozostawia po sobie czarny olejek, który jest wyraźnym wskaźnikiem substancji Brix.
Innym skutecznym sposobem na wykrycie Brix jest test smaku. Top nasączony Brix’em może powodować pieczenie języka, może być wyczuwalny nienaturalny dla Cannabis gorzki, kwaśny lub słodki smak. W tym przypadku istnieje zwiększone ryzyko zatrucia się substancją z powodu bezpośredniego kontaktu z nią.
Spożywanie Brixgrassu niesie za sobą wysokie ryzyko powstania chorób układu oddechowego!

PS.Możliwe że to paliłeś albo jeszcze gorsze cudo <joint>

smoke_christ

Well-known member
Buchów
1
na forum traktujacym o organicznej mary pytasz jak nafaszerowac ziele Jaha chemia??? i potem zalejesz tym majeranek i bedziesz dzieciakom opylac??

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
ten brix ciekawi mnie troche uzywal ktos go??
I wogole teraz meczy mnie pytanie czy odpowiednio dlugi flush pozbyl by sie tego gowna ,a topy byly by i tak wielkie:)

iceasafari22

Member
Buchów
0
Brix stosuje się na wysuszone topy! Gadałem kiedyś z turasem i mówi ze pryska amnesie brixem i 5g warzy wtedy 7-8 i wciska to turysta za 10-15euro , baka wygląda pięknie spryskana brixem , zapach zioła troszkę sie zmienia jakby mniej intensywny, smak jest do dupy nie wiem do czego porównać ale naprawdę nieprzyjemny smak, działanie zostaje, ale jakby trochę krótkie.
Jest jeden pewny trik jak wykryć brix, spalamy boba w lufce i nie wysypujemy popiołu porostu go tam zostawiamy na 1-3h potem zamiast popiołu zobaczycie czarna kleista substancje coś jak smoła haha jeżeli tak jest to 100% brix xD

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
A no to chu*nia...

---------- Aktualizacja posta 11:47 ---------- Czas poprzedniego posta 11:45 ----------

I wogole Ty jestes po***any... po ch*j podajesz swoje gadu na tym forum??chcesz miec lipe?

Wez usun ten numer gadu bo juz wiem ile masz lat i z kad jestes,a wielkie gowno sszukalem i nawet sie nie wysililem...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół