• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Choroba Liści, Kwitnienie, Rozrost

Wyszukiwarka Forumowa:

Doobies

Well-known member
Buchów
0
Mam problem z moją rosliną

Myślałem że to prędziorki, spryskałem jakimś preparatem chyba taki talsar 100, na prędziorki i jakieś inne badziewie, jakies 5 dni temu i dzisiaj roślina wygląda prawie tak samo, tzn wydaje mi sie że ta choroba nie postępuje, aczkolwiek wolę sie dopytać co i jak, a także daje zdjęcie głownego szczytu, wydaje mi sie że już powoli we flo wchodzi? Czy da rade dojść jeśli jeszcze nie weszła w flo?, zaznaczam że jest to roślina noname, nie wiem jakiego pochodzenia to nasiono, mialem ciekawsze odmiany ale jakis ch*j, sobie przekopał. i została tylko ta i zależy mi aby jak najmocniej sie rozrosła,
Sporadycznie leciał biohumus, raz planton k, kilka razy asahi, raz wuxal , i ten talsar 100. Jakieś rady?

---------- Aktualizacja posta 21:26 ---------- Czas poprzedniego posta 12:47 ----------

odświeżam, sprawa aktualna

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół