• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Chroniczny ból kręgosłupa - Odmiana

Wyszukiwarka Forumowa:

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
siemka jako że jestem nowy i nie mam do końca pojęcia które odmiany wybrać , które posłuszyły by mi jako lek dla bliskiej osoby na bóle z plecami

jaka odmiana powoduje tzn efect który uśmieża ból ? która warto wybrać i zasadzić indor ktora mi pomoże w wymienionym problemie ?

Proszę o pomoc i wymienianie odmian medycznych walczących z chronicznym bólem bo słyszalem że takowe istnieją i hodują ludzie na całym świecie , dzięki bardzo z góry:salut:

kuba belgia

Well-known member
Buchów
1
;)

Cataract Kush,

California Hash Plant

Grapefruit

Kushberry

Sour Kush

ogulnie kolego indica jest tu promotorem ;)maja dzialanie rozluzniajace i przeciwbolowe,moje ulubienice na bol za***iste nie wazne czy zab ,leb,plecy,ku**s :D poszukaj na necie pelno jest od tych odmian zapomnialem dodac blueberry ktora sam uprawialem i musze powiedziec ze na chroniczny bol to jest wpozadku ;) rosna nie za duze i mozesz je uprawiac w domu w jakims growboxie,bo na out to moze nei dojsc do konca a jak wiemy chodzi nam o za***iste wlasciwosci ;] uwazam ze idnica z pod lampy jest cudownym osiagnieciem w dziedzinie nauki i przyrody pozdro:spalony:

ObywatelMC

Well-known member
Buchów
0
Witaj! Co do odmian kolega wyżej już Ci odpowiedział. Ja od siebie dodam że paląc Ganje tylko uśmierzysz ból ale problem nie zniknie... Każda choroba ma za zadanie poinformować nas o tym że coś jest nie tak w naszym trybie życia bądź świadomości ale nie po to żebyśmy likwidowali jej skutki tylko przyczyny. Polecam Ci książki Michała Tombaka. Na pewno pomogą, znaleźć je możesz na chomiku albo w księgarni. A tymczasem oprócz Ganji na pewno masaże lecznicze i nastawianie kręgów.

Pamiętaj że warto walczyć o zdrowie! :)

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
dzięki bardzo panowie za rady i pomoc , niechce się bardzo rozpisywać ale dziękuje :) dużo mi to dało do myślenia i w ogole teraz będe rozkminiał co sasiać na sierpień ;d

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół