• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

CHWD złodziejom! I'm back, 15x Early Skunk 5x White berry af.

Wyszukiwarka Forumowa:

ThaFunkeeRasta

Well-known member
Buchów
0
Witam Panowie!
Jak wiecie z mojej porzedniej fotorelki zostałem okradziony... wszystkie planty za***ano, 5 automatów następnego dnia miało iść pod kosę. Myślałem, że to już koniec, ale z pomocą przyszedł mi sklep F2seeds, którego jestem stałym klientem, i zaoferował taki pakiecik pestek : 15 Early skunk i 5 white Berry. Jest jeszcze jakaś sprawiedliwość na tym świecie. Panom z F2seeds dziekuję za pomoc i przywrócenie wiary w ludzi. :spalony:

Pestki kiełkowałem outdoor w prowizorycznej szklarni, wszystkie jeszcze nie wyszły. Foty

Jedno nasionko spadło, samo bez wody dało rade ;)

upgrade

Trzymajcie kciuki, tym razem musi sie udać. Na nowym spocie nie taka super gleba, bede musial leciec z dolomitem i nawozami intesywnie :zjarany:

kapp

Well-known member
Buchów
1
Martwią mnie te early skunki...

eLUCe

Well-known member
Buchów
0
będzie dobrze :) jak nie dojdą do końca to zawsze możesz zrobić z nich nalewke czy masło :)
i jak tam, żyją wszystkie?

farmerxxx

Well-known member
Buchów
0
przy odrobinie szczęści powinny dojść. Trzymam kciuki. Będę tu zaglądał

mercedesevo

Well-known member
Buchów
1
Znam ten ból kolego, mój spot też został okradziony w tym roku, a miałem 8 zakwitających af'ów. Jakoś to strawiłem bo planty były w ok. 2 tyg. flo i zostały tylko łodygi. Widzę, że i Ty rekompensujesz straty. Trzymam kciuki :) Do jakiej gleby przesadziłeś panny?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół