Cichy grow, by DcichygrowJ, parę automatów, parę sezonówek!

Wyszukiwarka Forumowa:

DcichygrowJ

Well-known member
Buchów
2
Witajta.. miałem nie robić FR, ale jednak się skuszę, tym bardziej, że pierwsze żniwa już tuż tuż. :D

Mottem tego grow jest uświamienie sobie, a teraz uświadomienie Wam, że nic więcej do uprawy merry nie trzeba, jak dobrego podłoża (mowa tutaj o outdorze).

Końcem kwietnia wsadziłem 4 WW do gleby. W fajnej, czarnej, torfowej ziemi. Znalazłem miejsce gdzie rosną fchuuuuuj wielkie, ładne, zielone pokrzywy (wyczajone w zeszłym roku) i w tym roku wsadziłem tam małe sadzonki. Były skazane na pastwę losu. Nie podlewane, jedyny nawóz jaki dany to ukorzeniacz.

Obecnie na spocie mam 3 WW (jedna ścięta z powodu braku palenia i była strasznie zjedzona przez ślimaczki). Były na niej tylko 3 topki, serio :D tylko 3! ale palonko full bio, bardzo fajne. Słodkawy posmak, lekko wchodziło na płuco. Coś pięknego! i to tylko po 4 dniach suszenia.
Oprócz WW jest jeszcze 5 sezonówek (shamany oraz maroc'ki) dostałem od kumpla sadzonki, które nie miał gdzie wsadzić i były w koszmarnym stanie. To było tydzień temu, więc jeszcze nie dam zdjęć z tego co się z nimi dzieje. Mogę Wam tylko powiedzieć, że ostro je trenuje i będą naprawdę piękne!

Więc do rzeczy, albo raczej do zdjęć, bo po to każdy tutaj wchodzi :D

Mistrzem zdjęć nie jestem :(

pannę z ostatniego zdjęcia tnę za 2/3 tygodnie. Będzie w pełni dojrzała, obecnie dopiero wpadają lekko w mleczny kolor. :spalony:

pszczółka

Well-known member
Buchów
0
Pięknie się prezentują twoje kwitnące panny, aż ślinka cieknie aby skosztować. Nie spiesz się ze ścinką! Jak jesteś taki niecierpliwy to ciachnij parę topów a korzeń zostaw, roślinka odwdzięczy się w ch*j mocniejszym jaraniem. Może na wadze niewiele już dołoży ale towar będzie super mocny. Powodzenia

DcichygrowJ

Well-known member
Buchów
2
Spokojnie :D trichomy mleczne, w 2/3 tygodnie wpadną w bursztyn i będzie totalna petarda :D chociaż szczerze nie lubię upie****nia whitewidow :p

CienkiLolek

GrubyBolek
Buchów
0
No powiem ci, że zazdroszczę, bo są duże i zdrowo wyglądają :) Mają ładne kolorki i dobrze rokują. Tak trzymaj!

DcichygrowJ

Well-known member
Buchów
2
Wszystko idzie jak najlepiej! Sprawdzałem dzisiaj kolor trichomów, to nawet najbardziej dojrzała ma jeszcze w 100% przeźroczyste. Troszkę zajmie zanim dojrzeje do końca. :D

za tydzień wrzucę fotki sezonówek oraz jakieś makro topów.. :D

na ogół uczę się cykać foty, więc bądźcie wyrozumiali :D

DcichygrowJ

Well-known member
Buchów
2
Dziś musiałem wyj***ć jednego automata.. włosy ciemno brązowe , trichomy wpadały w brąz, więc nadszedł jego czas..
miał żyć do następnego tygodnia, aż troszkę się pod słoneczkiem wysuszy, ale przez burze zaatakowała plecha przy łodygach.. musiałem ciąć..

Mokrego tematu 68g. Moim okiem suchego nie przegroczy 15g chociaż topki ładne, tylko strasznie napuchnięte od wody. Jak mięśnie po kreatynie.

pozdrawiam

S

Shquo

Guest
"Jak mięśnie po kreatynie" xddd
Zabiłeś mnie :freak:
Dałbym bucha jakbym mógł...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół