nasiona marihuany

ciekawe foty

Wyszukiwarka Forumowa:

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
proponuje zeby tu zamieszczac zdjecia jakis naczesowych gadzetow jakie posiadacie oczywisice zwiazanych z mj zawsze mozan sie pozachwycac zwlaszcza po palonku

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
powiem ci ze im wiesze tym bardziej przypalowe :) elo

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
no tak ale takie cudo pozatym mam dobzre skitrana pod lozkiem a rodzice mi nie trzepa pokoju :)

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
no u mnei ze wzgledu na psy nie moge trzymac szkiel itd chodz mam jedno szkileko wieksze wodne ale skitrane :salut:

S

Smookey

Guest
Ja tam nie mam takich problemow.Przekonalem starsza w sposob bardzo prosty ze pale i bede palil i lufy walaja mi sie po pokoju a jeszcze kilka miechow temu roslina w pokoju stala:)Co prawda nie jaram przy niej ale nie mam (juz) jazd typu:
-Pokaz oczy!Brales narkotyki!!
-Tia, jasne, zadzwon do Monaru.Niech przyjada po mnie!

Pozdro All \o/

[ Dodano: 2006-10-04, 21:56 ]
I sorry za tego offtopa.Jak tylko wyszperam ciekawa fote to zapodam>PEACE

rastuszek

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ludzie, czym Wy sie jaracie i o czym tu w ogole gadacie... Przeciez sa ludzie ktorzy hoduja i razem pozniej pala ze starymi a Wy czujecie sie dumni bo Wasi rodzice pogodzili sie z Waszym "hobby" i przestali zwracac uwage na Wasze palenie kwiatkow. :tongue: Mysle, ze naprawde nie ma o czym mowic... Chyba ze macie po 10 lat, wtedy zrozumiem Wasza radosc, zachwyt i podniecenie :bounce:

S

Smookey

Guest
Cłopczyku drogi miętowy.Mam 24 lata a moja starsza nie ma 40 lat.Zatem jest nieco konserwatywna w tych sprawach.Jak twierdzi w "jej czasach" tego nie bylo i nie potrzebowali tego zeby dobrze sie bawic.Gowno prawda- powiadam!Bylo tylko nie dla wszystkich.Skoro komus wystarczyla "dobra zabawa" na potupawie w remizie to po co ją ulepszać.JA jak zajaram to mi nic nie trzeba wiecej bo osiagam stan maxymalnej zabawy.Z powowdu braku czuje niedosyt.Dla mnie przekonanie mijej starszej ze ten niedosyt jest smutny a spowodowanie jego zniknienia jest niesamowite zajelo troche czasu.Nie wiem jak bede postepowal w stosunku do swojego dziecka ale na dzie dzisiejszy zastanawiam sie czy pozwalac na palenie stuffu.Jest to za***iste ale lasuje beret jak cholera.

Nie mniej dla mnie samo przyznanie sie ze jaram to jest cos!
Wstan i idz do staszej i oswiadcz:Mamo ja pale maryche i jest za***iscie.Powodzenia

Pozdrawiam,Smookey \o/

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
mojej kolezanki mama sama jej mowila ze ostatni raz palila 10 lat temu :) hehe a winnych krajach to podobno nawte rodizce jaraja :) heh kuuuuuuuuulll

[ Dodano: 2006-10-05, 10:09 ]
nie ma czym sie chwalic moj kumpel wrocil ostatnio z jamajki i palil bata w domu boba marleya to to ejst cos :) w fotelu boba palic bata

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
drjoint7 napisał:
moj kumpel wrocil ostatnio z jamajki i palil bata w domu boba marleya to to ejst cos w fotelu boba palic bata

ta to co kwadrat boba to jakies muzeum kazdy moze sobie po nim chodzic? :D

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ale sam fakt jamajka i te sprawy hehe <buya w oblokach>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół