• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

cienkie przeswitujace plamki pomiedzy liniani papilarnymi

Wyszukiwarka Forumowa:

mala_mi

Member
Buchów
0
bubblegummer 1 tydz flo,

na vegu dostawaly nawozy canna: rhizotonic i cannazym
wczoraj 1szy raz podlalam dodatkowo boostem (polowe zalecanej dawki)

od 2godzin przegladam forum w celu ustalenia przyczyny niezadowolenia moich roslinek i tylko coraz bardziej sie zakrecam: ph? K? Mn? zgnilizna korzeniowa? biale robaczki?????

nie mam pojecia

plamki wystepuja glownie na lisciach w dolnych partiach roslin

czy ktos moze pomoc moim balbinkom?

P1000888.JPG
P1000887.JPG
displayimage.php

P1000884.JPG

d3inx

Well-known member
Buchów
1
braki fosforu i niektóre wypalenie od swiatła

mala_mi

Member
Buchów
0
dzieki, daje PK wiec, tak? bo ogolnie to pisza ze PK troche pozniej dawac. moje roslinki dopiero od tygodnia na 12/12 sa i w sumie to nie ma jeszcze nawet preflowerow. tak mi sie wydaje bo to pierwszy raz ever <coolpalacz>

---------- Aktualizacja posta 12:17 ---------- Czas poprzedniego posta 12:13 ----------

nie wiem jeszcze jak sie te buchy rozdaje i czy w ogole mi wolno bo swiezynka jestem ale jak cos to jeden dla ciebie d3inx:spalony:

M

Mr. Edek

Guest
Jeżeli nie ma jeszcze preflowerów, to znaczy, że nawet nie zaczęły kwitnąć, więc podlej nawozem na weg, możesz biohumusem, z nakrętki prosto pod planta, on też posiada P i K.:spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół