akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

COŚ DLA KOGOŚ CO PALIŁ :] (JEST SPALONY)

Wyszukiwarka Forumowa:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
przecierz ta tapetka caly czas mi skacze w oczach ;]

S

StONeR

Guest
ooo infected mushroom do teog jes wyczesany wogóle infected mają niezłą nute :D a te queens of the stoned age to tez psychedelic trance??

Y

Yto

Guest
A ja proponuje obejrzeć Animatrixa a konkretnie odcienk Matriculated kolory po prostu przenoszą w inny wymiar!!!

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
ale jazda........:)
trzeba to na pulpit rzucić

strzala

Active member
Buchów
0
I oto mam nową tapetę :D:D:D Ale pewnie niedlugo sie zmieni na cos z Górnikiem :D

V

veGe

Guest
ja jestem teraz na dobrej bance ;D no schiz dobry dales czlowieniu hehe ;D szacunek dla prwadziwych palaczy gibsztyla i dla calej ekipy rastawariatow jol ;d

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
OOOjjjjj ch*j odleciałem tym razem :D (faza):)

H

harnas

Guest
ten pierwszy obrazek czesze nawet nawet ale zaczyna mnie głowa boleć :/ , a ten drugi sie nie otwiera. Please zarzucie jeszcze raz ten drugi obracek.

vokus

Well-known member
Buchów
0
to drugie to nie obrazek :geek: to jest brain wave generator nieźle miesza w bani :thumright:

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
3679moire1anim2cq.gif

cos nowego :geek:

S

Scoin

Guest
hehe pokazałem to mojej starszej to nawet bez bakania faze złapała :p hehe bede musial sprawdzić jak to działa jak będę pod wpływem MJ.

M

Melckor

Guest
pie***le zpaliłem sie, i to jest nie do wytrzymania :p siedze 10 min i sie patrze :F wkimna max :cat:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół