• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

coś ciekawego?

Wyszukiwarka Forumowa:

skurczybyk99

New member
Buchów
0
Cześć, mój kumpel podczas zbierania grzybów natknoł się na takie kwiatki :

http://desmond.imageshack.us/Himg444/scaled.php?server=444&filename=20120731227.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg7/scaled.php?server=7&filename=20120731226.jpg&res=landing

Co to może właściwie być? Może to być jakaś dzika odmiana maryśki albo prawdziwa maryska?Jesli tak to czy moge to normalnie ususzyc i skopcic? Czy moze zwykły chwast? albo wgl co innego?

Czekam na odpowiedz!
pozdrawiam!
:spalony:

G

Gość

Guest
Na tym drugim zdjęciu widać, że jest trochę wykarczowane, czyli na pewno to jest kogoś (osoby fizycznej), gdyby tak nei było, to by pewnie krzaki były w jakiś gąszczach. Z tego pierwszego zdjęcia widać, że to facet (chu**we zdjęcie więc się domyślam) Ale na drugim to już całkiem fajnie wygląda. Popacz, czy nie ma tAm żadnych nawozów, butelek etc. Z fartem

PS: ku**a, WRZUĆ FOTY DO GALERII FORUM !!!

pablitos

Well-known member
Buchów
0
ale mimo wszystko zostaw ją, wychoduj sobie swoją, a nie niszcz kogoś towaru

Samar

Well-known member
Buchów
0
Po co mówicie takie rzeczy tyle co zarejestrowanemu typowi. Może to jakiś pałarz z wioski i chcą się dowiedzieć czy konopia żeby zgarnąć typa

dany1

Well-known member
Buchów
0
Tak, ale na pewno mogę Ci powiedzieć że 4/4 tego forum nie chciałoby żeby ktoś im coś za***ał, tudzież pomidory.

skurczybyk99

New member
Buchów
0
haha pałarz z wioski no nie :D Ogólnie spytałem bo sporo tego rośnie w lesie w moich okolicach i byłem ciekaw czy w ogóle ma to coś do konopii gdyz patrząc na fotki innych co tutaj wrzucali roznica jest ogromna miedzy tymi co ja dałem a tymi co ludzie tu wrzucaja :)

pozdro " pałarze " :D:D

Monti

Well-known member
Buchów
0
może nie nie kradnij, nie chce wpajać ci przekazań, ale jak już masz zaj***ć to za*** troche a nie typowi wszystko, żeby chlopak nie miał nic dla siebie, bo to już będziesz żmija niesamowita.

EasySativa

Well-known member
Buchów
0
Co sie sracie gimbusy , zrobi co będzie chciał i ch*j wam do tego no co ? nie jest tak ? to zwykla samosieja widać po smukłych listkach zresztą za młodu sie wyciągało nasiona z papurzego żarcia , i nie ma tam zadnego wykarczowanego terenu tak wam sie tylko wydaje

kref095

Well-known member
Buchów
0
no pewnie że samosieja widać po budowie nawęd rób co chcesz z nią ale lepiej kupić normalne nasionka i sobie wyhodować a nie jakiś chujostwem się zajmować...

sid000

Well-known member
Buchów
0
no pewnie że samosieja widać po budowie nawęd rób co chcesz z nią ale lepiej kupić normalne nasionka i sobie wyhodować a nie jakiś chujostwem się zajmować...

Ty to ja nigdy w życiu nie widziałem tak małej konopi siewnej hahaha....

Stary poczekaj jeszcze trochę zbierz to i wysusz sobie i będziesz miał palenie i gówno prawda kradniesz to ch*j źle schowane było nie ty to ktoś inny weźmie ;)A jak masz tego dużo wokół siebie to możesz śmiało brać i jarać :zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół