• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Coś obgryzło sam czubek roślinki.Odrośnie?

Wyszukiwarka Forumowa:

tekiero

New member
Buchów
0
Siema ostatnio pojechałem w mój plener i zobaczyłem, że roślinka ma obgryziony sam czubek i na guże tylko jest łodyga a po bokach kilka liści. Roślinka jest do kolan i nie wiem czy będzie dalej rosła.Pomocy to moja pierwsza uprawa więc trochę się boje <joint> roślinka wyglądała tak puki ktoś się doniej nie dobrał :pl:

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
Topping Wszystko będzie ok, mały stres bedzie miała, albo już go miała, będzie rosła na boki :spalony:

Marihuanator

Banned
Buchów
0

Aż mnie oczy bolą, jak na to patrze!
Co do krzaka, to będzie miał dwie głowy, pewnie sarna odgryzła szczyt. Znacznie opóźni to roślinkę. Powinieneś zastosować jakiś oprysk (asahi SL, biohumus). I psią kupę wokół planta, żeby sarna omijała to miejsce z daleka. W przeciwnym razie, następne odwiedziny mogą zakończyć się tylko sporym rozczarowaniem.

MonsterBud

Well-known member
Buchów
0
Jakiś miły zwierzak zadbał o twoją roślinkę, swoją drogą chciałbym żeby mi sarny na plantacji topping robiły :)
Nic się nie stanie, po prostu wyrosną ci 2 szczyty (lub więcej), lecz kosztem opóźnienia wzrostu.

tekiero

New member
Buchów
0
Dzięki wielkie pomogliście :spalony: właśnie zrobiłem Topping ;D

Saico

Well-known member
Buchów
0
Oczywiscie mam nadzieje że to normalna odmiana ? :D nie af :D
I zastosuj jak najszybciej oprysk to na pewno pomoże

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół