akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

coś sie dzeje :C

Wyszukiwarka Forumowa:
K

Kanios

Guest
wiecie co sie dzeje z mojom roslinkom żółknie listek i sie suchy robi:C wiecie jak morzna temu zapobiec??

drexter

Well-known member
Buchów
0
ile ma ta roslinka dni? bo ja mialem moje 5 dniowe roslinki i wszystkie zaczely zolknac wiece dodalem dolomit i narazie sie trzymaja lepiej najlepiej foto zarzuc :D

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
jasnie pan nie raczy poczytac?

kamil846

Well-known member
Buchów
0
to pytanie z tym zółkniętym listkiem to żart? co z tego że ci listek żółknie. a skąd ktoś tu moze wiedziec dlaczego ci to się stało moze bys zapodał fotki albo opisał jakie preparaty stosujesz i jak często , jaką masz mieszankę glebową, . Nie martw się z jednego listka nie będziesz miał palenia widocznie miał on uschnąć jak zastosujesz sie do porad które opisane są na stronie głownej w zakładce hodowla to napewno będzie ci się to zdarzało coraz rzadziej>Będzie dobrze :joker:

Dacard Caine

Member
Buchów
0
hmn..

w przewodnikach podają że żółknięcie jest powodowane przez zbyt kwaśną glebę, ale zapewne nie jest to jedyny podów a tylko jeden z możliwych.....ja bym dodał dolomitu, chociaż lepiej moich rad nie słuchaj bo Ci wyroście druga głowa na plecach jeszcze

K

Kanios

Guest
:C

chciałemwrzucić foto ale nie wyszło mi z tym bo nie wiem jak czytałęm o tym 30 razy i nie wiem a końcuwki listków mi zołknom a jak czytałem to wyczytałem rze przenaworzenie a w to wontpie bo nie naworze :c:C:C

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Widze ze jestes zupelnie zielony w tym temacie i obstawiam ze przelewasz tego biednego krzaka :farao:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół