nasiona marihuany

coś złamało mi 4 rośliny

Wyszukiwarka Forumowa:
M

Merida

Guest
Ktos łapmie mi rośliny
Kilkanascie centymetrow od ziemi 4 rośliny mam złamane. Podejrzewam ptaki że dziubały ktos jakies pomysły? rady?

M

Merida

Guest
gniazdo jest blisko, jestem prawie pewien ze to nie czloweik bo normalny czlowiek nie dotarl by na miejscowke Jak sie pozbyc tych ***anych chuiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

B

blancik

Guest
wydaje mi sie ze to jakis zwykly zwierz, powbijaj na obkolo listewek, zrób taki jakby plotek z nich i wtedy zobaczysz.
Hej

M

Merida

Guest
miejscowka jest otoczona haszczami osrtymi wiec nie przypuszczam by to byl jakis zwierz
skleje tasmą klejącą zlamane rosliny a reszte obkleje profilaktycznie

B

blancik

Guest
Co tam nie, lis wszędzie wejdzie, jeż także i są również inne zwierzaki, wcale nie przecze że tak jak napisaleś z tymi ptakami może być.
Zrób takie plotki w okolo roślin i będzie wiadomo co to tak robi, tylko powbijaj je dość glęboko aby staly stabilnie.

Patron

Well-known member
Buchów
1
Merida napisał:
miejscowka jest otoczona haszczami osrtymi wiec nie przypuszczam by to byl jakis zwierz
skleje tasmą klejącą zlamane rosliny a reszte obkleje profilaktycznie
to według ciebie zwieze nie przejdzie przez ostre chaszcze a ty dajesz rade??

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Patron napisał:
to według ciebie zwieze nie przejdzie przez ostre chaszcze a ty dajesz rade??

moze on lewituje.

B

blancik

Guest
A może roślinki same się lamią, bo się dowiedzialy ze będą spalone? heh

Patron

Well-known member
Buchów
1
ostatnio tak smigałem sobie samochodem tam przez takie małe wioski i wyczaiłem pole przemysłówki a szukałem akurat spota dobrego na nastepny rok i stwierdziłem ze nawet jak bym sypnoł ziarno w jakims uczeszczanym miejscu przezludzi ale miedzy jakimiś chaszczami to i tak nikt z ludzi by tego nie wyczaił!!

M

Merida

Guest
troche przesadzilem ale ja biore zawsze dlugie spodnie bluze z kapturem czapke i okulary BHP Mam zamiar poprzywieszać stare CD na drzewach podobno to odstrasza ptaki.

Patron

Well-known member
Buchów
1
a moze odbite swiatło od takiego odblasku przyciaga sroki pozdrawiam

[ Dodano: 2006-08-17, 14:43 ]
blancik napisał:
Patron, "Pod latarnią zawsze najciemniej" :)
zgadzam sie z toba

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół