• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Coś z nią nie tak

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
co może być z nią nie tak? dostała pół dawki biohumusu ok 4 dni temu. temp 24-27 w dzień w nocy ok 23

G

Gość

Guest
Biohumus raczej napewno jej nie zaszkodził myślałem ze moze być przelana ale dostała kilka dni temu tylko 300ml z biohumusem więc też raczej to odpada. na wszelki wypadek usunąłem keramzyt z domiczki żeby ziemia szybciej przeschła , ale nie wiem czy to coś pomoże. Trzeba pewnie czekać może sie poprawi a jak nie to będe szukał porad na forum. dodam ze mam drugiego superbuda te same warunki tak samo traktowany ale jemu nic nie jest oto zdjęcie drugiej roślinki
.

unnamed

Well-known member
Buchów
0
przewrażliwiony jesteś :p
ps. apropo twojego podpisu ... Bóg też stworzył złodziei, terrorystów, pedofilów, pedałów ,polityków etc ...i może i są legalni (mają jakieś prawo do życia )ale ich działania na pewno nie, ogarnij sie, pozdro

Pain

Active member
Buchów
0
''Bóg stworzył'' hehe.. Temat rzeka. Osobiście myślę, że ludzi stworzyli ludzie, tak zwane ''rozmnażanie''.

Wracając do tematu, wszystko wygląda w porządku. Jeśli to nie postępuje to ja bym się nie martwił.

G

Gość

Guest
Niestety panowie choroba postępuje dodatkowo zauważyłem ze na młodych malutkich liściach pojawiają sie takie brązowe przebarwienia. co to może być?? :(póżniej wrzuce foto

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół