Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Biohumus raczej napewno jej nie zaszkodził myślałem ze moze być przelana ale dostała kilka dni temu tylko 300ml z biohumusem więc też raczej to odpada. na wszelki wypadek usunąłem keramzyt z domiczki żeby ziemia szybciej przeschła , ale nie wiem czy to coś pomoże. Trzeba pewnie czekać może sie poprawi a jak nie to będe szukał porad na forum. dodam ze mam drugiego superbuda te same warunki tak samo traktowany ale jemu nic nie jest oto zdjęcie drugiej roślinki .
przewrażliwiony jesteś
ps. apropo twojego podpisu ... Bóg też stworzył złodziei, terrorystów, pedofilów, pedałów ,polityków etc ...i może i są legalni (mają jakieś prawo do życia )ale ich działania na pewno nie, ogarnij sie, pozdro
Niestety panowie choroba postępuje dodatkowo zauważyłem ze na młodych malutkich liściach pojawiają sie takie brązowe przebarwienia. co to może być?? póżniej wrzuce foto
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.