akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Coś zjada siewki - zostają same łodygi mimo butelek

Wyszukiwarka Forumowa:

GreenPlantMan

Well-known member
Buchów
0
Poszedłem dziś na spota sprawdzić czy wszystko ok. 19 maja nasiona (Auto AK472 i Auto White Russian) wysadzone na spocie w dwóch różnych miejscach​. Sadziłem wśród pokrzyw, oczywiście wykopałem dołki i nasypałem ziemi uniwersalnej. Założyłem butelki z dziurami żeby zabezpieczyć nasiona przed deszczem. 22 maja idę zobaczyć co i jak lecz nic jeszcze nie zauważyłem. 25 maja czyli dziś w jednej miejscówce zauważyłem małą siewke lecz bez żadnych liści, po prostu sama łodyga i chyba była jeszcze u samego dołu delikatnie nadgryziona. Wk***iłem się niemiłosiernie. Lecę 30 metrów dalej zobaczyć co z drugą siewką i tutaj wszystko ok. Jest mała roślinka około 3-4 cm z listkami. Ale do chu*a pana co mogło wpie****ić listki z pierwszej skoro jest ona przykryta butelką?? Tak samo jak druga jest pod butelką i z tą jest ok... Wiem, że to takie pytanie z dupy "co mogło ją wpie****ić" no ale POD BUTELKĄ? To mnie wk***ilo. Jest łodyga ale listków nie widziałem. W niedzielę postaram się zrobić zdjęcie.

Osiedlowy Szaman

highly intellectual.
Buchów
1
sea turtles mate

obstawiam ślimaka, bo mi też o***ał kilka

Ostatnia edycja:
K

KiedysSieOgarne

Guest
To na pewno mikro sarna która mieści się pod butelka i Ci zjada planta! Wykopuj planta i uciekaj

meko

Well-known member
Buchów
0
standard ślimak w***ał się od góry czego się spodziewałeś mikro dzika

GreenPlantMan

Well-known member
Buchów
0
Zrobiłem za duże dziury w butelkach i sk***ysyn musiał wejść. Ale juz poprawiłem butelke u tej co przetrwała. Pytanie mam jeszcze czy to dziadostwo nie przejdzie przez dziure od korka butelki? No bo wiadomo, że dałem bez korka.

deuter

hideandseed.nl
Weteran
Buchów
499
Jaja ślimaków ninja są w ziemi i się sk***ensyn wlęgnie pod butelką-i jedzie z rośliną aż zżera wszystko ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół