akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

co dalej począć z uprawą outdoor

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

kustosz25

New member
Buchów
0
witam wszystkich obecnych na tym forum mam posiane 5 drzewek jeśli się nie mylę to sa to Passion x Ruderalis Skunk od ggs jest to moje pierwszy raz hehe posiałem je w domu pod koniec marca stały na parapecie około miesiąca pod koniec kwietnia wysadziłem je w plener przyznam sie ze nie przygotowywałem wcześniej gleby ani nie używałem żadnych odżywek po prosty wykopałem mały dołek i zasadziłem do tej pory nie poświęcałem im zbyt dużo czasu i uwagi ponieważ nie myślałem ze coś z tego może być niebawem wstawię fotki i proszę was o dobre rady co mogę w tej fazie rozwoju jeszcze zrobić żeby polepszyć zbiory i tp

Ofy

Well-known member
Buchów
0
Możesz chodzić i podlewać, nawozić, wycinać krzaki naokoło żeby miały więcej słońca, możesz trenować (LST), podziwiać i czekać aż do zbiorów :)

Edit: Jeśli nasionka były regularne to wyrwij krzaki męskie :p

kustosz25

New member
Buchów
0
witam

wszystkie pestki zamówiłem femizowane i mam nadzieje ze tak są ostatnio jak byłem czyli 3 dni temu 1 ma około 130 i to jest ta największa posadziłem ja obok drzew iglastych a słońca ma około 10h druga ma koło 1m i posadzona jest w młodym lasku liściastym ta ma około 8h słońca a ta 3 jakieś półtora miesiąca temu uschła górna część rośliny myślałem ze uschnie ale ona sie pięknie rozgałęziła na na 4 strony świata :) ma około 80cm zaraz obok niej jest ta 4 w tym samym dołku tez ma około 80cm ale łodyga jest chudsza maja słońca około 12h posiane na polanie a 5 podobnie uschła tez sie rozrosła na 4 ale jest mniejsza od poprzedniej i chudsza ma słońca około 10h jak sadzisz kiedy powinny pokazać się topki?i myślisz ze zdążą dojrzeć?

Ofy

Well-known member
Buchów
0
Dojrzeją na 100%, najpóźniej w październiku ;] A topki już za miesiąc powinny być.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół