• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

co do boxa

Wyszukiwarka Forumowa:

jaboll0s

Member
Buchów
0
siemaa:) mam straszny dylemat co wrzucic do boxa,pomozcie! :p
box malutki , dwie male moze wejdą.... wymiar: konkretnie nieznany ale wysokość nie większa niz 60cm.
po glowie chodzi mi
-blueberry
-easy bud
-hindu kush
-lemon skunk
-white widow (HEHE)
-royal darf
-quick one
-ak 47 i wiele wiele innych a wiec pomozcie mi bo to nie jest takie latwe, jest z czego wybierac :>

D

delete

Guest
Nie znasz wymiarów a my mamy niby wiedzieć ile i czego Ci tam wejdzie? To nie forum magów i wróżbitów :D
Wejdzie Ci prawie każda odmiana przy dobrym treningu i fotoperiodzie od razu 12/12.

jaboll0s

Member
Buchów
0
do tego nie trzeba magow i wrozbitow, widac nie przeczytales z zrozumieniem.
Chodzi mi o dobry wybor nasiona poniewaz sa ich setki na stronach www i nie chce kupic byle gowna, nie bede ryzykował na darmo.Box, powiedzmy ze bedzie miał wymiary 70 w gore i jakies 50 cm szerokosci...Nie chce jakiegos mega planta ,stawiam na jakość wy***ane w ilość :) Chce ominac taka akcje, ze jak juz moje krzaczki beda kwitnac zeby sie nie kisily w tym boxie bo wiadomo ze sie rozkrzacza a boxa nie powieksze...Wiem lst,hst,fim itp...

biedroneczka

Well-known member
Buchów
2
powiem ci banał: wszystko zależy od ciebie. poszukaj jakiejś odmiany, która nie rośnie za wysoko jeśli nie chcesz się za bardzo gimnastykować.

jaboll0s

Member
Buchów
0
szukam czytam przeglądam , pomozcie. KONKREETY a nie pie****enie o szopenie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół