Co do suszenia

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
B

blesius

Guest
Czytałem na forum i nie jest za bardzo to objaśnione. Kiedy roślinki już urosna i nadchodzi poraz zbierania to jak działać? Co dokładnie zbierać i co potem palić?
Mozna z takich roślinek zrobić haszysz? :scratch:

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
normalnie scinasz rosline i jarasz topy po wysuszeniu metody sa rozne musisz poczytac bo jest 03:08 i nie chce mi sie tego szukac i jarasz oczywiscie topy (szczyty) takie boby :D a haszyk tez mozesz zrobic ale to bardziej z lisci przy topach takich fajnych w zywicy ;) :D

X

XnX

Guest
oczywiscie trzeba dodac ze roslinka z ziemi jest wyciagana razem z korzeniami i sa podwieszane koniecznie 'do gory nogami'... ja bym po kilku dniach zacszal obrywac wieksze liscie a kilka dni pozniej usunlabym cala lodyge i male kawalki ganji potrzymalbym do puki nie ususzyly sie ale nie za mocno bo potem by sie kruszylo (najlepiej tak zeby jeszcze lodyzki lekko sie uginaly) a nastepnie wrzucic do np. pojemnikow prozniowych :D

Greetz!

SKiP

Well-known member
Buchów
0
Czyli jedna roslinka -- > jedne zbiory ?

X

XnX

Guest
Czyli jedna roslinka -- > jedne zbiory ?

nie rozumiem za bardzo tego pytania... jakbys mogl bardziej sperecyzowac je ... ale jesli masz 20 roslinek to tez mozesz miec jedne zbiory...

Greetz!

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół