akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co im jest? PILNE

Wyszukiwarka Forumowa:

lambada

Active member
Buchów
0
Witajcie, podsyłam zdjęcia mojego ruska. Jest jakoś w 2 tyg kwitnienia, ostatnio pogoda nie sprzyjała i nie wiem co sie z nim dzieje listki na dole mu zżółkły i poodpadały a te maja jakas dziwna barwe. Załaczam foto:

bylecx

Well-known member
Buchów
0
brak azotu, tez tak mialem :), podlej sporo wieksza dawka bohiumusa niz na opakowaniu a na to jeszcze daj dolomitu i bedzie ok

herb iron

Well-known member
Buchów
0
Co jej lałes ?? W jakich dawkach ? Jakby za duzo jakiegos pierwiastka, popalona przez nawozy...

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
ja widzę że ona jest w fazie flo, wiec podsyp dolomitem krzaka, nie zaszkodzi i podlej jakims nawozem najlepiej na flo, tym bardziej jak pogoda nie dopisywala to mogą być objawy złego ph gleby spowodowanego deszczami

lambada

Active member
Buchów
0
Podlałem ją wodą z dolomitem i doleje jej Planton K i może Ripen jeżeli zdołam kupić. Co wy na to ? :)

D

delete

Guest
Wczesne flo jak na AF, w jakim jest wieku?
Nawóz na flo, trochę azotu, dolomit pod krzaka i czekamy na lepsza pogodę.
Nie kupuj Ripena, w jego miejsce możesz kupić siarczan magnezu; można podlewać i nawozić dolistnie.

vietorius

Well-known member
Buchów
0
niewiem bo nie zauwazylem czy pisales ale moim zdaniem mozliwe bardzo ze przenawozenie albo jak kolega mowił ph gleby

lambada

Active member
Buchów
0
Wczesne flo jak na AF, w jakim jest wieku?
Nawóz na flo, trochę azotu, dolomit pod krzaka i czekamy na lepsza pogodę.
Nie kupuj Ripena, w jego miejsce możesz kupić siarczan magnezu; można podlewać i nawozić dolistnie.

Roślinka żyje jest od ok 25lutego i ma jakoś 2 tydzień flo . To co zrobić, żeby większy plon otrzymać, bądź tylko żeby topki spuchły bardziej? Da się coś zrobić, żeby do tych topków niżej światło docierało dobrze i sie rozwijały bo niektóre są dosyć małe :/

bylecx

Well-known member
Buchów
0
tak dziwne kurde, ze wiekszosci przypadkow zawsze sie ph pie****i jak roslina jest kilka tygodni flo ;]
zrob tak jak ja ci powiedzialem(jeszcze wyslalem link na pm)
jezli juz cos z ph to zablokowalo przyswajanie azotu przez co pobiera z lisci,
albo poprostu zabraklo go w ziemi
daj tego cholernego biohumusa w wiekszej dawce
dodaj dolomitu z woda i jeszcze podsyp przy lodydze
mi pomoglo a problem wyglada identycznie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół