Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witajcie, podsyłam zdjęcia mojego ruska. Jest jakoś w 2 tyg kwitnienia, ostatnio pogoda nie sprzyjała i nie wiem co sie z nim dzieje listki na dole mu zżółkły i poodpadały a te maja jakas dziwna barwe. Załaczam foto:
ja widzę że ona jest w fazie flo, wiec podsyp dolomitem krzaka, nie zaszkodzi i podlej jakims nawozem najlepiej na flo, tym bardziej jak pogoda nie dopisywala to mogą być objawy złego ph gleby spowodowanego deszczami
Wczesne flo jak na AF, w jakim jest wieku?
Nawóz na flo, trochę azotu, dolomit pod krzaka i czekamy na lepsza pogodę.
Nie kupuj Ripena, w jego miejsce możesz kupić siarczan magnezu; można podlewać i nawozić dolistnie.
Wczesne flo jak na AF, w jakim jest wieku?
Nawóz na flo, trochę azotu, dolomit pod krzaka i czekamy na lepsza pogodę.
Nie kupuj Ripena, w jego miejsce możesz kupić siarczan magnezu; można podlewać i nawozić dolistnie.
Roślinka żyje jest od ok 25lutego i ma jakoś 2 tydzień flo . To co zrobić, żeby większy plon otrzymać, bądź tylko żeby topki spuchły bardziej? Da się coś zrobić, żeby do tych topków niżej światło docierało dobrze i sie rozwijały bo niektóre są dosyć małe :/
tak dziwne kurde, ze wiekszosci przypadkow zawsze sie ph pie****i jak roslina jest kilka tygodni flo ;]
zrob tak jak ja ci powiedzialem(jeszcze wyslalem link na pm)
jezli juz cos z ph to zablokowalo przyswajanie azotu przez co pobiera z lisci,
albo poprostu zabraklo go w ziemi
daj tego cholernego biohumusa w wiekszej dawce
dodaj dolomitu z woda i jeszcze podsyp przy lodydze
mi pomoglo a problem wyglada identycznie
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.