nasiona marihuany

co jej brakuje

Wyszukiwarka Forumowa:

macieq

Well-known member
Buchów
2
Cześć wszystkim :salut:

Dopiero zaczyna zabawe w chodowle, a mam mianowicie taki problem, moja roślinka ma jakieś brązowe plamy na liściach, co może jej brakowac :pl:

Prosze o pomoc

zobaczcie sami na zdjęciach

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
uzywales jakis nawozow a tak wogole to co to za odmiana? bo cos cieniutka ona i zadka

macieq

Well-known member
Buchów
2
żadnych nawozów nie używałem, wcześniej rosła w doniczce, a niedawno wsadziłem ją na outa, a co do odmiany to nie wiem, bo dostałem od kolegi nasionka

macieq

Well-known member
Buchów
2
powiem ci że mój kolega od którego to mam to w tamtym roku miał konkretne z tego palonko :jocolor:

B

Bless Herbalist

Guest
Mi to wygląda na zły poziom Ph. Musisz sobie kupić dobrą ziemie lub dolomit : ) Zacznij stosować biohomusa. Jaką masz glebe na tej miejscówce?

Bless up

macieq

Well-known member
Buchów
2
jak zmierze to ci powiem, bo takto nie mam pojęcia, jak miałem w doniczce to była gleba w przedziale 6-6,7 ph czy coś takiego

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Ja bym bardziej stawiał na nawóż i dolomit niż na dobra ziemie po co rośline stresować wykopując ją i potem na nowo wsadzając. Pozdro

macieq

Well-known member
Buchów
2
wczoraj dałem nawozu, zobaczymy co się będzie działo

S

Sito

Guest
ja jestem nadal przy ph..........

[ Dodano: 2006-05-10, 16:29 ]
kup spacjalne uzadzonko do mierzenia ph i sprawdz jesli to nie to to ja sie poddaje ale pamietaj najwazniejsze jest nie panikowac i nie dopieprzyc czasem zaduzo nawozu albo wody albo ch*j wie czego!!

3

3ar7ol

Guest
tez mam takie plamki tyle ze na indoor .... zapodałem biohumusa i zobaczymy co z tego bedzie;) prawdopodobnie o to chodzi...chodz nie jestem pewien do konca

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ras Maciek napisał:
Mi to wygląda na zły poziom Ph.

Przy złym pH dolne liście zaczynają żółknąć, a nie brązowieć.

S

szuwar

Guest
spróbuj nawozu ze zwiekszoną ilością potasu np.planton do kwitnących i dodaj dwie duże łyżki dolomitu

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół