• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co jest nie tak PLZ HELP

• Autor wątku Zielona Wierzba
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
Z

Zielona Wierzba

Guest
Witajcie, z gotry odrazu podziekuje za zaineteresowanie sie moim problemem, otoz mam nasiona NL za cannabis.fr.pl. Wrzuciłem je na gaze ( jedno nasionko ) kiełek sie pokazał :) nastepnie wrzuciłem do ziemi kwiatowej ph 6 - 6,5 , nic wiecej nie dawałem. I jak do tad nic mi nie wyrosło a wrzuciłem je wczoraj.( jak miałem nirvany to po wrzuceniu nasiona nastepnego dnia rano bylo widać kiełek jak sie przeobraza w listki.

P

predator

Guest
Poczekaj chwilke napewno wyjda z ziemi :thumleft: Potrzeba cierpliwosci

Z

Zielona Wierzba

Guest
Czy ułożenie pestki w ziemi ma jakies znaczenie tzn czy kiełek ma być na dole czy na goze. Czytałem ze to chyba nie ma znaczenia ale chciałem sie zapytać speców. :D

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
nie ma różnicy, grawitacja i tak spowoduje, że kiełek pójdzie w dół. sprytne nie ? :p

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
chyba gdzies juz bylo o kiełkowaniu :) ludzie czytajcie forum! :]

Z

Zielona Wierzba

Guest
czytałem forum i nic nie znalazłem na mój temat tzn nie mogłem znaleśc jasno sprecyzowanej odpowiedzi. Nasionke wyrosło i ma sie dobrze PEACE

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół