• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co jest nie tak???

Wyszukiwarka Forumowa:

Degustator MJ

Well-known member
Buchów
0
Witam wszystkich od niedawna bawię się w rolnika :yeahh:... I stąd moje pytanie
co się dzieje z moimi roślinkami dodam jeszcze że są to pestki z palenia mają około miesiąca co drugie podlanie leje biohumus forte, ziemia uniwersalna Ph 5,5-6,5.:salut:

Zdjęcia:

displayimage.php
[/url][/IMG]

displayimage.php
[/url][/IMG]

displayimage.php
[/url][/IMG]

displayimage.php
[/url][/IMG]

displayimage.php
[/url][/IMG]

displayimage.php
[/url][/IMG]

G

Guest

Guest
nic powaznego tez tak mam na dolnych lisciach u kilku ale sie tym niemartwie bo sie nierosprzeszczenia , więc mozesz byc spokojny ;)
na poczatku tez sie bałem ale to nic takiego :) dbaj jak dbałes i bedzie ok podaj troche dolomitu troche mam na mysli garsc dobrą tak profilaktycznie :)

Fidel Gastro

Stary wyjadacz cukierasków...
Weteran
Buchów
4
a to nie przypadkiem przedziorki wpie****aja koledze listki?Zerknij pod liscie czy nie ma tam czarnych kropeczek malutkich...jak sa zrob oprysk albo z tytoniu z czosnkiem(gdzies na forum byl przepis)albo chemia.

Degustator MJ

Well-known member
Buchów
0
kurde... mam trochę daleko do spota więc dziś nie dam rady zobaczyć ale przy następnej wizycie na pewno zobaczę.

rękawiczka

Well-known member
Buchów
0
Zanim założycie temat chociaż wpiszcie w wyszukiwarce to co widzicie na chorującym plancie. w 90% znajdziecie odp

Degustator MJ

Well-known member
Buchów
0
byłem wczoraj na spocie...I jest dokładnie tak jak mówiłaś pod liśćmi pełno małych czarnych kropek:(

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół