nasiona marihuany

Co jest??:>

Wyszukiwarka Forumowa:

Wojtala

Well-known member
Buchów
0
Znalazlem ok. 100krzakow konopi meskie wycielem lecz za pozno :( zostalo ok. 85zenskich topy sa kleiste ale nie ma takiej zywicy jak na fotach ze takie krople biale tylko troszke sie swieca nasion jest w brud bardzo duzo :) odmiana nie wiem jaka to jest topy sa ok 25/30 sentymetrowe i maja czarne liscie liscie sa zakonczone przy lodydze w kolorze czerwonym bardzo piekny ma zapach jedne so an wysokosc ok 20/30cm a inne po ok 180cm nasiona sa od 3minimetrow do 0.5cm sa kropkowane znalazlem... Teraz moje pytanie kiedy to zbierac?? i czy oplaca sie te z ktorych bylo najwiecej nasion??

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
przez takich jak ty tracimy swoje malenstwa idziesz na łatwizne oby to siejaaaa hehehehe :farao: :farao:

Wojtala

Well-known member
Buchów
0
Ieee tam :p jaka odmiana ma czarne liscie i czerwone pod koniec, obok lodygi??
Mam jeszcze jedno pytanko czy dalo by sie wysiac te nasiona odrazu do ziemi?? bo nie mam mozliwosci zrobienia wszystkich nasion(ok 500zeby kielkowaly) w domu.

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
sprawdz najpierw czy te krzaki to nie hermy (czesto sie to zdarza u dzikich konopii) bo jesli tak to nasiona sa praktycznie bedzuzyteczne. Peace

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ja bym sprawdzil tez czy to kopie bo jak nie to cala reszta jest nie wazna ;)

Wojtala

Well-known member
Buchów
0
Co to Herma ?? palilem juz to bo zerwalem jednego topa ale bylo za malo zywicy i slabe bylo ale smak byl piekny

B

blancik

Guest
herma to baba-luj
ale o tym jest już na forum, więc poczytaj, a powiem ci nawet ze zobaczysz jak taki baba-luj wygląda, tylko poszukaj :pl:

Wojtala

Well-known member
Buchów
0
Aaa to nie nie mam hermy... zenskie nie maja jajek jak ktos tam napisal :p maja normalne czerone kwiaty :) a meskie byly ale wycielem lecz za puzno bo od cholery nasion jest na topach :( chyba tylko z 10roslinek nie jest zapylonych ale one sa male i nie dojazele jeszcze :/ zproboje wykminic aparat to zrobie foty i ocenicie sami :) jak first raz to zoabczylem to prawie ***lem na cyce :) Ktos wie jaka to odmiana z tych opisow co pisalem ??

B

blancik

Guest
Wojtala napisał:
Ktos wie jaka to odmiana z tych opisow co pisalem ??

Na to pytanie nikt ci nieodpowie, nawet jak wrzucisz zdjęcia.
Więc pamiętaj żeby drugi raz glupio nie pytac, czytaj dalej to się dużo rzeczy dowiesz.

Wojtala

Well-known member
Buchów
0
Scooterr napisał:
Wojtala, WON!! :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:
:/ zalosny jestes :/ specjalnie pisalem to w dziale "Nie bic poczatkujacy" a ten wyjezdza go out :/ Blancik dlaczego po wzuceniu fot nikt nie powie co to za odmiana ?

B

blancik

Guest
Wojtala napisał:
Blancik dlaczego po wzuceniu fot nikt nie powie co to za odmiana ?

Bo poprostu nikt niewie i nie jest w stanie odpowiedzieć.

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
bo twoja stara ma za duże buty, wystarczy?

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
To jest zadna odmiana. Poprostu dzika konopia. Pewnie sativka. Peace

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół