• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co jest ?

Wyszukiwarka Forumowa:

zozo

Active member
Buchów
0
Witam . 2 dni temu posadzilem 1 z najszybciej rosnacych odmianshort rayder i po 2 dniach mi jeszcze nic nie wyroslo a jak widzalem na zdjeciach u innych to po 1 dniu juz cos tam wyrastalo ... Jesli roslinka jeszcze nie wyrosla to potrzebne jej swiatlo sloneczne ? czy moze lezec gdzes w czawce w ciemnicy ? PROSZE O SYZBKIE ODPOWIEDZI ;D <peace>

---------- Aktualizacja posta 03:47 ---------- Czas poprzedniego posta 03:45 ----------

Witam . 2 dni temu posadzilem 1 z najszybciej rosnacych odmian short rayder i po 2 dniach mi jeszcze nic nie wyroslo a jak widzalem na zdjeciach u innych to po 1 dniu juz cos tam wyrastalo ... Jesli roslinka jeszcze nie wyrosla to potrzebne jej swiatlo sloneczne ? czy moze lezec gdzes w szawce w ciemnicy ? PROSZE O SYZBKIE ODPOWIEDZI ;D <peace>

zozo

Active member
Buchów
0
...

ok dam jej czasu ale teraz pytanie dac ja naparapet zeby miala swiatlo czy moze lezec w szafce ? w piekielnych ciemnosciach? ;d

Z

ZWM

Guest
jezeli jeszcze nie wykielkowala to trzymaj w szawce w temp pokojowej i moze to potrwac do kilku dni zalezy jak gleboko wsadziles nasionko
jak wykielkuje mozesz ja dac na parapet
dbaj oto zeby miala wilgotno ale nie przelej jej bo moze zgnic

sposobow kielkowania jest na forum kilka a postow na ten temat 1500 poczytaj i sie nielam

powodzenia

zozo

Active member
Buchów
0
mmm

a moge pozniej oswietlac zwykla żarówka ? czy musi byc jakas uvb ?
bo na parapecie mam troche lipe ... ;/

G

Gość

Guest
Jeżeli wyjdzie z doniczki to lepiej wystaw na parapet niż masz z niej zrobić koszykarza NBA. Znajdź parapet od strony północnej i tam postaw doniczkę albo wyrzuć na out.
Z fartem

S

sru

Guest
zozo - dostajesz ostatnią szansę, zakładasz któryś raz głupi temat z banalnymi pytaniami na które odpowiedzi są na forum od zawsze - następny taki temat i będzie trzeci warn = ban

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół