nasiona marihuany

Co kupić na Out 2024 - ceny i wybór nasion (wątek od sezonu 2012)

Wyszukiwarka Forumowa:

SilverSerfer

Active member
Buchów
8
Siema, szykuje już sobie listę odmian i producentów na przyszły rok. Chciałem jako dodatek kupić 10 pestek jakichś droższych automatów. Wybieram między fast bud a sweet seeds. I tutaj pytanie czy mieliście doczynienia z obiema markami i możecie powiedzieć które dały lepszy finalny efekt na outdoor? Przejrzałem większość relek do 7 lat wstecz i ciężko mi coś wywnioskować bo to co u jednego wyszło fajnie u drugiego zgniło w przedbiegach.

GrowFather

Well-known member
Buchów
1,238
fast buds i sweet seeds to nie są droższe automaty, osobiście mogę poleciał strawberry pie od szybkichtopów, a prawdziwie dobrych automatów polecam szukać za oceanem

SilverSerfer

Active member
Buchów
8
fast buds i sweet seeds to nie są droższe automaty, osobiście mogę poleciał strawberry pie od szybkichtopów, a prawdziwie dobrych automatów polecam szukać za oceanem
Ale fast bud to amerykański producent przecież. Najlepsze opinie odnośnie automatów często słyszałem o fast buds dlatego chciałem potwierdzic czy są rzeczywiście tak dobrzy.

GrowFather

Well-known member
Buchów
1,238
Ale fast bud to amerykański producent przecież. Najlepsze opinie odnośnie automatów często słyszałem o fast buds dlatego chciałem potwierdzic czy są rzeczywiście tak dobrzy.
Pochodzą z hiszpanii. Mają bardzo dobry marketing i podejrzewam, że wykładają na to dużo sianka skoro ich indyjki wygrywają konkursy w kategorii najlepszej sativy ;)

Ayahuaska

Well-known member
Buchów
5,331
Pochodzą z hiszpanii. Mają bardzo dobry marketing i podejrzewam, że wykładają na to dużo sianka skoro ich indyjki wygrywają konkursy w kategorii najlepszej sativy ;)
Patrząc na te fastbudsy to szału nie ma jakiegoś jak za tyle siana co ziarno kosztuje.

GrowFather

Well-known member
Buchów
1,238
Patrząc na te fastbudsy to szału nie ma jakiegoś jak za tyle siana co ziarno kosztuje.
są całkiem okej jakby patrzeć pod kątem tego co można kupić w PL, natomiast do tego co można kupić za oceanem nie mają podjazdu

Ayahuaska

Well-known member
Buchów
5,331
są całkiem okej jakby patrzeć pod kątem tego co można kupić w PL, natomiast do tego co można kupić za oceanem nie mają podjazdu
Bardziej chodziło mi porównując je do tych zza oceanu. Ja i tak ich raczej nie będę sadził, wrzucam tylko kilka z gratisowych kulek co by w sierpniu zajarać coś świeżego.

SilverSerfer

Active member
Buchów
8
A możecie polecić jakiś dobrych producentów zza oceanu którzy się specjalizują w automatach?

GrowFather

Well-known member
Buchów
1,238
A możecie polecić jakiś dobrych producentów zza oceanu którzy się specjalizują w automatach?
największa marka to chyba będzie Night Owl
ale są inni mniejsi gdzie też można coś fajnego dostać jak Frostfire Seeds, Gnomes Automatic, Humminbird Hills, KC Genetics, RocBuds, Speedrun Seeds, Twisted Tree, Viking Gardens, Berserk Genetics

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół