akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co kupić na Out 2025 - ceny i wybór nasion (wątek od sezonu 2012)

Wyszukiwarka Forumowa:

Himars

Well-known member
Buchów
110
Bardzo dobrze czytam ze zrozumieniem. Natomiast Ty najwazniejsze slowo zachowales w domysle. Jakbys napisal:
"Kiedyś chciałem jakaś przerwę zrobić to w tydzień - 10 kg schudlem i praktycznie 0 spania." to by bylo bardziej zrozumiale.
Ale widocznie jestem nienormalny i niestety sie nie domyslilem :)
A co do samego postu - nie wiem co Ty palisz w takim razie ze chudniesz i nie spisz po nocach jak robisz przerwe. Ale nawracać Cie nie mam zamiaru ;D Sam do tego dojdziesz jak przyjdzie odpowiedni czas.
No offence ;-) Pozdro.
🙂 Ziomeczku, pale to co wychoduje aktualnie Himars6 /2. Efekt odstawienia każdy ma inny organizm.

ceu

Well-known member
Weteran
Buchów
1,928
Odznaki
1
Temat jak jest dobry to zawsze klepie. Przynajmniej mnie. Wiadomo że kogoś co pali rok klepnie bardziej niż mnie co smaży niemal codziennie od 16lat. Ostatnio w sumie miałem przerwę tydzień...bo ni chu*a, nie smakowało mi. Organizm sam dał jakiś znak. STOP. I w sumie mam wrażenie że chyba spadł mi apetyt na gandzie.

Himars

Well-known member
Buchów
110
Temat jak jest dobry to zawsze klepie. Przynajmniej mnie. Wiadomo że kogoś co pali rok klepnie bardziej niż mnie co smaży niemal codziennie od 16lat. Ostatnio w sumie miałem przerwę tydzień...bo ni chu*a, nie smakowało mi. Organizm sam dał jakiś znak. STOP. I w sumie mam wrażenie że chyba spadł mi apetyt na gandzie.
Cześć, a miałeś jakiś zjazd podczas tej przerwy? Typu brak apetytu, bezsenność, nerwowość? Wiadomo każdy organizm inaczej może reagować. Ja do odstawienia się nie nadaję, tylko mogę ograniczyć sort.

ceu

Well-known member
Weteran
Buchów
1,928
Odznaki
1
@Himars Problemy ze snem to pewne i może bardziej wk***iony chodziłem.

Piżmak

Well-known member
Buchów
54
Są jeszcze takie przypadki gdy ktoś odstawia i uda mu się jakiś czas lecieć na czysto, a jak potem wróci do tematu to nadrabia to co nie spalił ze srogą nawiązką.

Kan1bal

Member
Buchów
39
Z mojego skromnego doświadczenia- 15 outow udanych. Najlepsze co miałem to:
1. Cindarella 99 Brothers Grim
2. Manitoba Medicine Stara odmiana Kanadyjska
3. Guerilla Gold i crossy z nią

Całą reszta co testowałem nie miała podłotu do tych pozycji. Najbardziej zawiodłem się na odmianie Serious6 niby krzaki rosły potężne, kwiaty ładne zbite i oszronione ale pod względem mocy, porażka.

Pozdrawiam

GrowFather

Well-known member
Weteran
Buchów
1,380
Z mojego skromnego doświadczenia- 15 outow udanych. Najlepsze co miałem to:
1. Cindarella 99 Brothers Grim
2. Manitoba Medicine Stara odmiana Kanadyjska
3. Guerilla Gold i crossy z nią

Całą reszta co testowałem nie miała podłotu do tych pozycji. Najbardziej zawiodłem się na odmianie Serious6 niby krzaki rosły potężne, kwiaty ładne zbite i oszronione ale pod względem mocy, porażka.

Pozdrawiam
to brzmi jak outdoory uprawiane 15 lat temu

Kan1bal

Member
Buchów
39
Bo były uprawiane 15 lat temu. Jak coś jest dobre i się sprawdza to korzystam.
Manitoba Medicine to odmiana na wymarciu, szkoda bo bym jeszcze posadził. Natomiast Guerilla Gold cisnę co roku i jak na out uważam, że jest moc.
Tak mi się jeszcze przypomniało stary Maroc z Femaleseeds też był Kozak! Później chyba zmienili matkę bo to już nie to było..

beuel

Well-known member
Buchów
1,250
Odznaki
6
Bo były uprawiane 15 lat temu. Jak coś jest dobre i się sprawdza to korzystam.
Manitoba Medicine to odmiana na wymarciu, szkoda bo bym jeszcze posadził. Natomiast Guerilla Gold cisnę co roku i jak na out uważam, że jest moc.
Tak mi się jeszcze przypomniało stary Maroc z Femaleseeds też był Kozak! Później chyba zmienili matkę bo to już nie to było..
z 20 lat temu shaman od dp też mi wyszedł kozak, że do dzisiaj wspominam. Różowe twarde kwiaty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół