akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

co leprze do szklarni WW czy AK48

Wyszukiwarka Forumowa:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
12
ja znam kilka typów ludzi odnośnie uprawy.. jedni nie uprawiają in w ogóle.. sieja tyle na out, że wystarcza im spokojnie do następnego sezonu.. ale prawde mówisz większość only sativki. Inni lubią mieć pod kontrolą wszystko i patrzeć jak się planty rozwijają.. Indoor mniej się sadzi bo raczej mało osób może sobie pozwolić na przerobienie swojego pokoju :).
Tacy troche in.. troche out i jakoś mają palonka wystarczająco. Pomijam ludzi, którzy uprawiają na dilerke, chociaż żeby dilować potrzebny jest potężny nakład kasy żeby to miało sens. Ale jak mówie pomijam, bo większość traktuje to jak hobby i ucieczke od chemii :).

Nie wydaje mi sie aby hybrydy były sadzone częściej niżeli takie "kultowe" odmiany jak WW,BB, itp. ludzie ich nie znają nie wiedzą czego się spodziewać po nich także wolą sprawdzone.

A Ja nie :) W następnej mej uprawie na pewno zagości kilka krzaków mniej popularnych :).

C

Canabis_16

Guest
.::ARKAN::. napisał:
W następnej mej uprawie na pewno zagości kilka krzaków mniej popularnych :).
I ty jesteś kolejnym przykładem, który potwierdza to co napisałem... No może nie do końca.

G

Green

Guest
A propo... Skoro weszliśmy na temat które odmiany są modne to mi się wydaje, że coroz więcej ludzi sieje Hybrydy np z femaleseeds, albo czyste sativy, takie które mają szanse dojść na aut....

a myslisz dlaczego tak jest nic innego nie ma na rynku, kroluje jeden seedbank ktory ma okreslone odmiany, glownie z femele seed pozatym ten seedbank jest bardzo konkurencyjny gdyz poczatkujacemu lepiej sie oplaca kupic 5 pestek i miec z nich same kobiety za nie wielka kase jak ma wydac wielkie sumy za 10 nie fem pestek z czego wysieje najwyzej 5 ze wzgledu na wielkosc boksa plus jeszcze nie wieadomo ile z tego bedzioe kobiet takie sa realia niestety podaz popedza popyt (czy moze na odwrot :) )

pozdr.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół