- Buchów
- 12
ja znam kilka typów ludzi odnośnie uprawy.. jedni nie uprawiają in w ogóle.. sieja tyle na out, że wystarcza im spokojnie do następnego sezonu.. ale prawde mówisz większość only sativki. Inni lubią mieć pod kontrolą wszystko i patrzeć jak się planty rozwijają.. Indoor mniej się sadzi bo raczej mało osób może sobie pozwolić na przerobienie swojego pokoju
.
Tacy troche in.. troche out i jakoś mają palonka wystarczająco. Pomijam ludzi, którzy uprawiają na dilerke, chociaż żeby dilować potrzebny jest potężny nakład kasy żeby to miało sens. Ale jak mówie pomijam, bo większość traktuje to jak hobby i ucieczke od chemii
.
Nie wydaje mi sie aby hybrydy były sadzone częściej niżeli takie "kultowe" odmiany jak WW,BB, itp. ludzie ich nie znają nie wiedzą czego się spodziewać po nich także wolą sprawdzone.
A Ja nie
W następnej mej uprawie na pewno zagości kilka krzaków mniej popularnych
.
Tacy troche in.. troche out i jakoś mają palonka wystarczająco. Pomijam ludzi, którzy uprawiają na dilerke, chociaż żeby dilować potrzebny jest potężny nakład kasy żeby to miało sens. Ale jak mówie pomijam, bo większość traktuje to jak hobby i ucieczke od chemii
Nie wydaje mi sie aby hybrydy były sadzone częściej niżeli takie "kultowe" odmiany jak WW,BB, itp. ludzie ich nie znają nie wiedzą czego się spodziewać po nich także wolą sprawdzone.
A Ja nie