akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co mocniejsze ?

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Frox

Well-known member
Buchów
0
Witam,
Ostatnio z kumplem zastanawialiśmy sie co jest lepsze, haszysz czy zwykłe jaranie. Kilka miesiecy temu miałem okazje spróbować haszyszu, ogólnie mnie nie przekonał, wole marihuanę. Ostatnio dostaliśmy cynk, ze możemy kupic za***isty hasz, teraz pytanie co bardziej sie opłaca ?
Hasz tańszy podobno(nigdy go nie kupowałem), co Wy polecacie?
@edit
Jeżeli pomyliłem działy to przepraszam.

EDIT: Niski poziom tematu.

Glebin

Well-known member
Buchów
0
Hasz jest lepszy ale wątpię żeby udało Ci się zdobyć dobry hasz. Dlatego wszyscy uwazają że marihuana jest lepsza zapal hasz z prawdziwego zdarzenia i sam oceń co lepsze pozdrawiam

dystans

Well-known member
Weteran
Buchów
9
Ja niedawno tez mialem okazje srpobowac haszyku prosto z holandi i niebardzo mnie przekonal! Osobiscie wole dobra sensi. Pozdrowki

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
U mnie haczyk dobry mozna dostac latwiej niz ganje ale ogolnie ja preferuje MJ!W sumie po haszyku jest troche inna faza<po dobrym>ale nic nie zastapi ganjy!Ganja RULEZZZZZ:smokee:

mako

Well-known member
Buchów
0
Hasz czy MJ.?
Moim zdaniem dwa oddzielne tematy.
Uwazam, ze MJ sensi indoor jest mocniejsza (psychoaktywnie) od haszu zrobionego z tej samej MJ. Roznica jest w intensywnosci upalenia.
Do tej pory nieudalo mi sie uzyskac zywicy, ktora by zachowala mocny Hight, jaki posiada np haze.
Jestem za sensi indoor .

eMdeeM

Well-known member
Weteran
Buchów
15
zapomniales dodac ze wymieszane z wymiocinami :sunny:

CannabisGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
30
Hasz czy MJ.?
Moim zdaniem dwa oddzielne tematy.
Uwazam, ze MJ sensi indoor jest mocniejsza (psychoaktywnie) od haszu zrobionego z tej samej MJ. Roznica jest w intensywnosci upalenia.
Do tej pory nieudalo mi sie uzyskac zywicy, ktora by zachowala mocny Hight, jaki posiada np haze.
Jestem za sensi indoor .

Źle uważasz.

Szczepan

Well-known member
Buchów
6
Co mocniejsze?

Jeżeli chodzi o to co mocniejsze to uważam ,że to pytanie nie ma sensu.Wszystko zależy od wielu czynników czyli odmiana w jakich warunkach dorastały rośliny, odmiany itp.Z tego co wiem robienie hashu w Polsce jest nie opłacalne więc jest on przemycany.Również z powodu tej nie opłacalności produkcji często bywa mieszany z różnymi syfami.Myślę ,że tu po prostu chodzi o to co kto lubi i od dostępności bo nie da się jednoznacznie stwiedzic co jest mocniejsze.(Istnieją oczywiście metody które pozwalają "zwiększac" zawartośc THC w hashu ale bądźmy szczerzy towaru z ulicy nikt nie będzie polepszał ponieważ to nie opłacalne)

KoTy_BxL

Banned
Buchów
0
powiem wam ze hasz jest mocniejszy owszem bo jest bardziej stezony ale jesli ktos pali caly czas hasz tak jak ja tu gdzie mieszkam o ziolko bardzo ciezko a hasz mozna dostac wszedzie to po prostu ta faza sie nudzi z czasem (wiadomo faza jest troche inna) ja czasami nie pale ziolka po kilka miesiecy tylko sam hasz

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół