akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

co mozna zazyć zeby mieć haluny

Wyszukiwarka Forumowa:

mlody1989

Banned
Buchów
0
Po grzybach mozna umrzec? :D:D:D:D
A ci co doradzaja na pierwszy raz 30 grzybow to jestem pewny ze na 100% ich nie jedli a jesli juz to nie te

" Zjadlem 154 sztuki " panu tez dziekujemy.
Disney channel

:D

Ostatnia edycja:

tredowaty

Member
Buchów
0
panu tez juz dziekujemy po 30 grzybach jest juz mila fazka jeszcze nie haluny ale mile loty

mlody1989

Banned
Buchów
0
nom to chyba u ciebie po kolpakach :D:D imo po 30 dorodnych lysiczkach jest KONKRETNA BANIA a nie jakies lekkie " halunki "

CannabisGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
30
Psilocybe

Masz rację co do LSD, ale kopnąć w kalendarz po grzybach? Skąd wytrzasnąłeś takie info?

LOL Grzyby halucynogenne to nie tylko Psilocybe. Są desperaci wcinający muchomory czerwnone (zawierające muscymol).

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
LOL Grzyby halucynogenne to nie tylko Psilocybe. Są desperaci wcinający muchomory czerwnone (zawierające muscymol).
. Ja bym grzybów nie polecał, można po nich kopnąć w kalendarz
To zdanie raczej nie wskazuje na muchomory.
A poza tym dlaczego od razu desperaci? Nawet muchomory odpowiednio przyżądzone nie są groźne.

mlody1989 napisał:
Po grzybach mozna umrzec?
clear.gif
clear.gif
clear.gif
clear.gif

A ci co doradzaja na pierwszy raz 30 grzybow to jestem pewny ze na 100% ich nie jedli a jesli juz to nie te

" Zjadlem 154 sztuki " panu tez dziekujemy.
Disney channel
nom to chyba u ciebie po kolpakach
clear.gif
clear.gif
imo po 30 dorodnych lysiczkach jest KONKRETNA BANIA a nie jakies lekkie " halunki "
Widzę, że pozjadałeś wszystkie rozumy.
Jeśli masz po 30 "konkretną banię", to gratuluję.
Nie pomyślałeś, że to indywidualna sprawa, jak mocno na kogo działają?

Shadow, za***isty post :p

Ostatnia edycja:

kuba

Well-known member
Buchów
1
po grzybach faktycznie mogą byc "wkręty schodzenia". kumpel kiedys tak mocno czuł że umiera że trzymał w ręku telefon z wybranym 999, nie wiem po jakim czasie odożył telefon ale dłuuuugo potem nie chciał jesc. ja z kolei po łysiczkach hmmm.. z konsumpcji na konsumpcję miałem coraz cięży etap wchodzenia grzybów. Miałem jakby fale omdleń, musialem byc mocno skupiony żeby po prostu nie wyłaczyc sie, co pare minut uczucie że zaraz zemdleje.. za pierwszym razem raczej czegos takiego nie byo, za drugim już tak, a kolejne coraz mocniej.. Kumpel z ktorym jadłem tak samo. Pewnie wzajemnie sobie wkręcaliśmy, pewnie strach oczekiwania "kolejnego razu jak bedą tak ciężko wchodzic", ..ale mimo świadomosci tego, jakoś nic nie pomagało.

154 grzyby? znam typów co po 160 wpie****ali i im wierzę..po prostu są tacy ludzie i ch*j, 3-4 sztuki dziennie, grzyby, odswięta feta bo już odsiedzieli swoje na fetowym odwyku..

mlody1989

Banned
Buchów
0
Dokladnie jak zjesz za duzo grzybow to najgorsze co ci sie moze przytrafic to te zawiechy/wylaczenia, niby myslisz ale strasznie chore jazdy sie wtedy w glowie dzieja nie mozesz sie poruszyc, nawet oczami mrugnac a obraz przez caly czas jest ten sam tak jakbys na zdjecie patrzyl. Zreszta ja teraz jem max 15 grzybow wtedy rozumiem o co chodzi w tej bani :colors:

Ostatnia edycja:

Arioch

Well-known member
Buchów
167
kup sobie akodin tabletki na kaszel koszt ok 6zł zjedz ok 30 naraz pogryź i koniecznie popij 1 lub 2 piwami faza dobra haluny nie zawsze. poz

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
kup sobie akodin tabletki na kaszel koszt ok 6zł zjedz ok 30 naraz pogryź i koniecznie popij 1 lub 2 piwami faza dobra haluny nie zawsze. poz
Nie radzę popijać DXM'u jakimkolwiek alkoholem - takie połączenie jest bardzo szkodliwe dla wątroby.

mały ze

Member
Buchów
0
jak sie najesz grzybów to nie mozna w domu siedziec bo tam jakąs głupią wkretke mozna złapac najlepiej isc na miasto albo na bunkry oczywiscie z latarką i zapasem zielska

Drugsonamicon

Well-known member
Buchów
1
jak sie najesz grzybów to nie mozna w domu siedziec bo tam jakąs głupią wkretke mozna złapac najlepiej isc na miasto albo na bunkry oczywiscie z latarką i zapasem zielska

Jeśli ty masz krzywe wkrętki w domu to ja nie wiem... Biją Cię tam czy co? Pusty kwadrat to najlepsze i najbezpieczniejsze miejsce do fazowania.
Większe wkrętki na grzybach miał bym na mieście. Wystarczy pomyśleć o policji albo o znajomych którzy widzą Cię kompletnie naćpanego. Odrazu jest wkręt, że mogą sobie źle pomyśleć.
Nagrzanym na mieście zawsze też można wpaść pod samochód.
Troche nie rozumiem takiego podejścia.

Słyszał kto o grzybach zwanych kołpaczki? Ponoć rosną masowo i dają coś w stylu fazy z łysiczek.

steq222

Well-known member
Buchów
0
A ja mam pytanie z nieco innej beczki aczkolwiek apropos grzybów... Mniemam że większość z was" wie gdzie mogę znaleźć obiekt zwany łysiczką... Mieszkam na pomorzu i zastanawiam się gdzie wyruszyć na wyprawę po grzyba? Łąka, Pole? tereny Mokre, suche? To takie "psiaczki" co ich latem od chu.a jest?
Proszę odpiszcie mam kłopoty z pisaniem .

Drugsonamicon

Well-known member
Buchów
1
Łąka, gdzie pasą się krowy, owce, tudzież inne zwierzęta hodowlane. Trawa na takiej polanie powinna być dość niska.
Martwi mnie to, że mieszkasz na pomorzu. Nie wiem w jakim stopniu rosną tam łysiczki.
Z tego co wiem, to największe występowanie łysiczek jest na terenach wyżynnych lub górskich tj. np. na Podkarpaciu.

Nie mniej jednak życzę udanych łowów ;) .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół