nasiona marihuany

co myslicie o odmianie ktora pojawi sie 2007 w pl

Wyszukiwarka Forumowa:

szaman

Member
Buchów
0
na stronie http://cannabis.fr.pl/ znalazlem fajna odmiane "santa maria" bedzie ona dostepna w tym sklepie od 2006 co o niej myslicie moze juz ma ja ktos w hodowli na przyszly sezon mysle sie wyposarzyc w cos takiego;)
WYbrażacie sobie to ze pod ciezarem ( zbiorow ) krzak sie lamie a palenie ma zapach owocow jest to krzak z rodziny bialych ;d;dd; sa bardzo mocne czekam na wasze opinie

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
436
Ja bardziej mowilbym o uprawie tej rosliny na indoor poniewaz moze miec klopoty z dojsciem, krzak naprawde dobry, ilosc plonu zdumiewajaca a smak i moc powala :)

Czekam az wypowie sie ktos kto moze hodowal to na outdoorze, ale watpie zeby takowy sie znalazl i tymbardziej zeby krzak doszedl w polskim klimacie, byc moze sie myle, to sie okaze.

R

Rider

Guest
Na oucie niema wogóle szans na dojscie , przeciez to niejest zadna odmiana 2007r

szaman

Member
Buchów
0
wogole sporo jest odmian ktorych wogole w polsce jeszcze nie ma ani nie slyszalem bo ogolnie to moj 2 sezon ale szybko sie ucze hehehehe :bounce:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Po co w temacie napisałeś, że to odmiana która pojawi się w 2007 ?

szaman

Member
Buchów
0
pojawi sie w 2007 roku w sklepie cannabis.fr.pl a w dalekiej holandi juz jest chyba ze juz ktos ma w polsce nie orjetuje sie

G

Green

Guest
pojawi sie w 2007 roku w sklepie cannabis.fr.pl a w dalekiej holandi juz jest chyba ze juz ktos ma w polsce nie orjetuje sie

ja pierdoel ta odmaina juz dawno byla w tym sklpie tyle ze mu sie pestki skonczyly i nastepna dostawa bedzie dopiero w styczniu 2007, czy ty jestes jakis uposledzony ??

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół