• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

co na sierpień?

Wyszukiwarka Forumowa:

slodkiBuch

Member
Buchów
0
Witam
Generalnie mam plan coś jeszcze w tym roku posadzić, stąd moje pytanie, co polecacie na początek sierpnia?
Preferował bym coś co dojdzie w miarę szybkim tempie żeby przypadkiem żadne przymrozki mnie nie zaskoczyły, jestem początkującym growerem:)
Oczywiście roślinka na out.
Lubię high relaksujący jak i rozweselający :)
Chciałbym aby w tym temacie wypowiedziały się osoby, które już daną roślinę sądziły, osoby które w życiu uchodowały 5g mogą odpuścić sobie wypowiadanie się :)
Byłbym wdzięczny jeśli ktoś opisałby po krótce roślinię(wysokość do jakiej wam urosła, czy wymaga dużej opieki, czy jest podatna na choroby, ile czasu ją chodowaliście no i oczywiście jaki plon otrzymaliście:))
Polecono mi odmianę monako, ale chciałbym poznać wasze opinię, niech zwycięży demokracja :)

Bless

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
ak lub dr bardzo szybko dochodzi ofc automat mi ak doszedl w 6x dni

gette

Well-known member
Buchów
0
Ja sadziłem kiedyś na początku sierpnia automaty Low snow x LR2. Zbiory w połowie października, bo zaczynał się problem z pleśnią. Nie doszły do końca i Tobie też raczej nic nie dojdzie bez bardzo suchej miejscówki i sprzyjającej pogody.

ak lub dr bardzo szybko dochodzi ofc automat mi ak doszedl w 6x dni
Na oucie ? Co to jest DR?

Buchów
0
Stary dopiero sie ogarnołeś ? Jak chcesz coś zebrać to kupuj szybko pechy i startuj Ja osobiście moge ci polecić Short Ridera ,ja swojego sciołem jakoś w połowie października tamtego roku Wysokość ok 70 cm plon przyzwoity i moc suszonego na szybko też była nie mała I ilość plonu rownież zależy od umiejętności ,nawozów pogody której nikt ci na 100% nie przewidzi Zamawiaj szybko nasionka a w miedzy czasie poczytaj troche :)
Zapraszam do śledzenia mojej fotorelacji w tym roku też w moim asortymencie pojawił sie Short
Pozdro

---------- Aktualizacja posta 23:06 ---------- Czas poprzedniego posta 23:03 ----------

https://www.forum.haszysz.com/jak-zwykle-z-op-nieniem-t64527.html

Koem

Well-known member
Buchów
0
Ja sadziłem kiedyś na początku sierpnia automaty Low snow x LR2. Zbiory w połowie października, bo zaczynał się problem z pleśnią. Nie doszły do końca i Tobie też raczej nic nie dojdzie bez bardzo suchej miejscówki i sprzyjającej pogody.

Na oucie ? Co to jest DR?

Diesel ryder :)

egzekutor

out team
Weteran
Buchów
1
Generalnie mam plan coś jeszcze w tym roku posadzić, stąd moje pytanie, co polecacie na początek sierpnia? Preferował bym coś co dojdzie w miarę szybkim tempie żeby przypadkiem żadne przymrozki mnie nie zaskoczyły, jestem początkującym growerem Oczywiście roślinka na out.

rzerzucha !!!!

Lubię high relaksujący jak i rozweselający

jak każdy

Chciałbym aby w tym temacie wypowiedziały się osoby, które już daną roślinę sądziły, osoby które w życiu uchodowały 5g mogą odpuścić sobie wypowiadanie się

ja uchodowałem raz 7g to chyba się łapie

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Jak by udała się taka jesień jak w tamtym roku czyli praktycznie cały październik nie padało i było słonecznie to Ci dojdzie automat, a jak sie pogoda spie****i i będzie szaro buro to nic nie będzie dojrzałego: )
wysadzałem automaty w sezonie 2009 8-sierpnia coś koło 10 października je ścinałem, brakowało im z 15-20 dni dobrej pogody, Hindu Kushe to były.

slodkiBuch

Member
Buchów
0
Dzięki za opowiedzi, wcześniej nie miałem czasu, wyjazdy, wyjazdy..
A ty egzekutor pokazałeś tylko jakim jesteś idiotą :)

---------- Aktualizacja posta 08:19 ---------- Czas poprzedniego posta 06:57 ----------

Ps. Egzekutor gratulacje zbiorów! Farmerze ty

S

Synek z zawodu

Guest
Dzięki za opowiedzi, wcześniej nie miałem czasu, wyjazdy, wyjazdy..
A ty egzekutor pokazałeś tylko jakim jesteś idiotą :)

---------- Aktualizacja posta 08:19 ---------- Czas poprzedniego posta 06:57 ----------

Ps. Egzekutor gratulacje zbiorów! Farmerze ty

jakie pytanie takie odpowiedzi kolego ...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół