akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co najmocnieszego paliliscie

Wyszukiwarka Forumowa:
M

michaello17

Guest
Siemka pisze tego posta poniewaz jestem ciekaw co wy ludziska palicie i czy to jest weed od delera czy wed z wlasnego wychodowanego krzaczka a wiec piszcie (wszystko) na temat grasiku z jakich pestek wychodowaliscie weed i jaki byl jego smak ..... :flower:
pozdrawiam i dzieki za wypowiedzi

H

haszyszekk

Guest
Jak znajomy miał zbiory zo zawsze dawał troche eko shitu :thumright:
Tak na codzień od dila to eko kopie słabiej niż liście mojej WW...
Myśle ze najmocniejsze eko, które paliłęm to wlaśnie WW z uprawy znajomka... była f2, ale kopała jak trzeba :) teraz mam własne (f1) :) pzdr

A

ania22x2

Guest
o tak WW w Amsterdamie w coffeshopie...
dwa buchy i znikłam...

G

Green

Guest
o tak WW w Amsterdamie w coffeshopie..

od kogo byla ta WW

Ogolnie przereklamowana odmiana a szczegolnie w polsce, wsrod malolatow i blokowych cpunkow, palilem kilka WW od roznych brederow i zadna nie zrobila na mnie wrazenia

moj faworyt dotychczac to Juliet....od JLP

B

blancik5

Guest
hmm ja to ogólnie też byłbym za ww,a tak na codzień także sympatyczny hh wszystko od dil ale w tym roku postaram się o swoje zbiory :jocolor:

H

haszyszekk

Guest
peace napisał:
Ogolnie przereklamowana odmiana a szczegolnie w polsce, wsrod malolatow i blokowych cpunkow
Jak ide "na bloki" to sie ryją głąby że coś mowie o odmianach w ogóle... dla większość polskich palaczy Mj to MJ... jedna i ta sama roślina, która pozwala sie wyluzować :pr:
peace napisał:
moj faworyt dotychczac to Juliet....od JLP
Ja młody jeszcze jestem i tak na prawde to moja przygoda z MJ nie jest jeszcze taka długa... tez na poczatku nie miałem pojecia że istnieja odmiany MJ :sunny: na razie poznaje dogłębnie (organoleptycznie) odmiany dostepne w polsce... (najlepiej wypada WW), ale w przyszłości na pewno rusze na podbuj Holandii :) pzdr

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
najczesciej pale temat od dila , byl okres kiedy jaralem sama naturke jak koles wyhodowal sobie z nasionek znalezionych w paleniu i bylo to dobre palenie wiadomo trzeba bylo troche wiecej spalic ale co eko to eko ;) A w tym roku juz bede sie raczyl wlasnym ziolkiem bo ostatnio sie okazalo ze mam samiczke Ak 48 i jeszcze 6 HH nieokreslonej plci :)

J

janek 02

Guest
nigdy niezapomne jednego bata z buble gum na 6 osob po maszku zapach zajbioza a smak slodziudkiej gumy do zucia bomba konkret kojarzy mi sie z pierwszymi baniami brechy ze wszystkiego ile bym oddal za te bomby. teraz mam swoje 4 krzaczki mr buble i zobaczymy co z tego wyjdzie mam nadzieje ze efekt chociaz troche podobny bedzie

F

freedom smoker

Guest
najmocniejsza opcja to chyba zajarac mieszankę WW i black afgan przez wiaderko :cat: ... ale potym byłby mega stoned :pale:

M

Michu33

Guest
Dla mnie najmocniejsze była osiedlowa odmiana ziółka :D niestety niedotarłem do tego jaka to była odmiana, może kiedyś się dowiem :p Ujaraliśmy się niecałą połówką w 3 osoby faza byłą niezła a brechty nieziemskie :p .

D

DJKWAC

Guest
A więc ja paliłem rożne zielska nie wiem jakie i ile odmian bo już bym nie policzył ale wszystko od znajomych. Najlepsze więc to było zioło z Woli kolega przywiozł Miasteczko gdzieś koło katowic!!! Więc nad rzeką 4 szkła (lufki) na 4 osoby i ttam spaliśmy koledze jak wziąłem okulary przeciw słoneczne to mowił że umrze po ok 2h wpojechałem do domu poszedłem po kolegę i udaliśmy się czynić cele wyższe spaliliśmy ok 5-6 szkieł napewno do godz. 15 skończyliśmy buchać i cały dzień oczy były poprostu spuchnięte worki pod oczami poszedłem spać na bombie jak pale chodzę spać 21-22 może wcześniej i rano nie miałem bomby już:D szkoda ale się wesoło czułem czasami tak jest!!! zioło dostałem w miale i zapłaciłem za niby 3g 80plm a z wagi było ok.1g

D

Defee

Guest
Jest tu jeszcze jakiś wielbiciel K2 oprócz mnie ??
Dla mnie to jest chyba najlepszy staff ^^ Niesamowicie mnie zawsze śmieszy. Że się opanowac nie mogę hehehe
Nawet w innych miastach nie paliłem lepszego.
Nie kupuję często, bo minimum to 10g+ z wagi :/
Ale zawsze jak chcę pochandlowac na rejonach, to jest biorę i jest wesoło (aż za wesoło czasmi)

Naj-Naj Staffik pod słońcem. Polecam tym, którzy nie jarali.
Kumpel kupuje 50g K2 za tydzien i jade do niego na Zlot samochodów w Pile... będzie ostro!

L

Legalize_Ganja

Guest
ja kilka razy paliłem tak że była okropna bania, marzy mi się by zdobyć fiolet ale oto jest bardzo trudno u mnie. Najmocniejsze co paliłem to dwa ziółka, pierwsza to tako lepsza samosiejka, a drugie to zaś od jednego dilka, 2 bociany ( z wiadra :) :jocolor: i 3 lufy i było po mnie :queen: :sunny:

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
Legalize_Ganja napisał:
ja kilka razy paliłem tak że była okropna bania, marzy mi się by zdobyć fiolet ale oto jest bardzo trudno u mnie. Najmocniejsze co paliłem to dwa ziółka, pierwsza to tako lepsza samosiejka, a drugie to zaś od jednego dilka, 2 bociany ( z wiadra :) :jocolor: i 3 lufy i było po mnie :queen: :sunny:

wiele slyszalem o "fiolecie" ale jedynie slyszalem.Wszyscy mowia ze bania konkretna ale nikt tego jeszcze nie widzial na oczy ^^ niezly wkret z tym CO TO JEST o ile jest.[/list]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół