R
ravst
Guest
1) najblizszy wtorek (jakas odmiane wybiore) albo 20 kwietnia (wtedy bedzie na cannabis.fr.pl EARLY MISTY, choc zastanawialem sie tez nad durban poison) -> zamawiam 10 nasionek
2) 1 maj -> wrzucam do wody nasionka na jeden dzionek
3) 2 maj -> zasadzam do 10 papierowych doniczek po jednym nasionku na 1 cm
pytanko nt. oswietlenia: ktora opcja jest lepsza - grzac caly czas zarowami czy na parapecie swiatlo naturalne ??
4) 6-8 maj -> przesadzam do wiekszej doniczki ???
5) 15 maj -> biore duza doniczke plastikowa czy jakas tam (zeby mi krety nie zjadly :-D), robie w niej mnostwo dziurek; jade na dzialke, wysypuje do dupnej dziury z 50l ziemi, do niej piec plastikowych wiader (ps. ile wtedy bedzie po 2 tygodniach wzrostu miala roslinka ??), to samo (tez piec nasion) robie na drugiej miejscowce
6) 15-25 maj -> codziennie jestem na dzialeczkach, zeby sprawdzic, czy wszystko jest ok
7) potem daje sobie spokoj do momentu, kiedy bede mogl wyrzucic facetow (kiedy to bedzie ??)
8) a dalej sie zobaczy... + koniecznie: fotorelacja na forum.haszysz.com :-D
2) 1 maj -> wrzucam do wody nasionka na jeden dzionek
3) 2 maj -> zasadzam do 10 papierowych doniczek po jednym nasionku na 1 cm
pytanko nt. oswietlenia: ktora opcja jest lepsza - grzac caly czas zarowami czy na parapecie swiatlo naturalne ??
4) 6-8 maj -> przesadzam do wiekszej doniczki ???
5) 15 maj -> biore duza doniczke plastikowa czy jakas tam (zeby mi krety nie zjadly :-D), robie w niej mnostwo dziurek; jade na dzialke, wysypuje do dupnej dziury z 50l ziemi, do niej piec plastikowych wiader (ps. ile wtedy bedzie po 2 tygodniach wzrostu miala roslinka ??), to samo (tez piec nasion) robie na drugiej miejscowce
6) 15-25 maj -> codziennie jestem na dzialeczkach, zeby sprawdzic, czy wszystko jest ok
7) potem daje sobie spokoj do momentu, kiedy bede mogl wyrzucic facetow (kiedy to bedzie ??)
8) a dalej sie zobaczy... + koniecznie: fotorelacja na forum.haszysz.com :-D