nasiona marihuany

co o tym myslicie

Wyszukiwarka Forumowa:
R

ravst

Guest
1) najblizszy wtorek (jakas odmiane wybiore) albo 20 kwietnia (wtedy bedzie na cannabis.fr.pl EARLY MISTY, choc zastanawialem sie tez nad durban poison) -> zamawiam 10 nasionek
2) 1 maj -> wrzucam do wody nasionka na jeden dzionek
3) 2 maj -> zasadzam do 10 papierowych doniczek po jednym nasionku na 1 cm
pytanko nt. oswietlenia: ktora opcja jest lepsza - grzac caly czas zarowami czy na parapecie swiatlo naturalne ??
4) 6-8 maj -> przesadzam do wiekszej doniczki ???
5) 15 maj -> biore duza doniczke plastikowa czy jakas tam (zeby mi krety nie zjadly :-D), robie w niej mnostwo dziurek; jade na dzialke, wysypuje do dupnej dziury z 50l ziemi, do niej piec plastikowych wiader (ps. ile wtedy bedzie po 2 tygodniach wzrostu miala roslinka ??), to samo (tez piec nasion) robie na drugiej miejscowce
6) 15-25 maj -> codziennie jestem na dzialeczkach, zeby sprawdzic, czy wszystko jest ok
7) potem daje sobie spokoj do momentu, kiedy bede mogl wyrzucic facetow (kiedy to bedzie ??)
8) a dalej sie zobaczy... :) + koniecznie: fotorelacja na forum.haszysz.com :-D

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nie wsadzaj do ziemi z doniczką , chyba że masz poważne powody , i doniczki 20 L

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
a ja mam kilka ale
moczyc nasiona 1 dzien max to 3 h i wystarczająco potem do ziemi
lepiej niech rosliny stoją na parapecie zeby sie przyzwyczaiły
poco ci te donniczki lepiej bez chyb ze jak muwił yoyy masz jakis powazny powód
a facetów welminujesz jak sie dzien wyrówna 12/12
pozdro
wyskokich plonów :thumleft:

R

ravst

Guest
spox tyle ze znalazlem dobre miejsce do wstepnej hodowli - pierwsze dwa tygodnie u znajomego na strychu, w miare cieplo i caly czas swiatlo sztuczne (jakie najlepsze?)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół