Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
powiem ci że gdyby tak było , to nici z mojego sezonu out 06, zresztą nietylko mojego,
ale u mnie od 3 dni są takie roztopy, że hoho, więc sie niemartw , bedziedobrze :thumleft:
A jezeli chociaz w jakims stopniu ten shit sie sprawdzi to wszyscy kupujemy na pout te wytrzymale i przystosowane do zimnego klimatu rosliny... ja kupuje 4 fem PurplePower na ten out... :> wkoncu musze meic jakeis palenie :>
a ja jako gorol powiadam wam ze siejcie od polowy marca pod lapą do polowy kwietnia a potem out ja w tym roku pół mojego sudeckiego giewontu obsieje tylko czekam na ziarno od kop3rnika moze do konca yodnia bedzie jak nie to w przyszlym i tak ten sezon rozpoczniemy rolnicy rolnikom zapamietajcie tego posta bo jesienia ziarna rozsylam ale narazie nawet salomon z pustego nie naleje :king:
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.