Witam was Panowie i Panie(?)
Moje krzaczorki to Blackberry, EasySativa, AK48. Przy es i ak pomieszały mi sie etykietki i są oznaczone jako x i y :freak2::freak2: Urodziły się jakoś w połowie maja. LST i FIM 2tyg temu dostaly asahi.
BB w donicy xD
XXX
YYY
I pytanka, czy dojdą te odmiany przy pogodzie jaką mamy?<nieciekawe lato>
Ile czasu im zostało?
Czym lac?? Aktualnie jade z plantonem 16-11-24 czy słusznie? Mam do dyspozycji jeszcze bihumusa i florovit dla kwitnacych (npk 5-6-8).
Podsypałem je 3tygodnie temu Osmocote z roznymi ciekawymi mikroskladnikami, granulki działaja do 3miesiecy- ocencie czy wygladaja na zdrowe? Bo osobiscie mysle ze takie wlasnie są.
Zauważcie jak ładnie supercropping niektore łodygi "napompował" :bounce:
Czekam na odpowiedzi, opinie, sugestie
Pozdrawiam
Moje krzaczorki to Blackberry, EasySativa, AK48. Przy es i ak pomieszały mi sie etykietki i są oznaczone jako x i y :freak2::freak2: Urodziły się jakoś w połowie maja. LST i FIM 2tyg temu dostaly asahi.
BB w donicy xD
XXX
YYY
I pytanka, czy dojdą te odmiany przy pogodzie jaką mamy?<nieciekawe lato>
Ile czasu im zostało?
Czym lac?? Aktualnie jade z plantonem 16-11-24 czy słusznie? Mam do dyspozycji jeszcze bihumusa i florovit dla kwitnacych (npk 5-6-8).
Podsypałem je 3tygodnie temu Osmocote z roznymi ciekawymi mikroskladnikami, granulki działaja do 3miesiecy- ocencie czy wygladaja na zdrowe? Bo osobiscie mysle ze takie wlasnie są.
Zauważcie jak ładnie supercropping niektore łodygi "napompował" :bounce:
Czekam na odpowiedzi, opinie, sugestie
Pozdrawiam