• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co powiecie o tym lst?

Wyszukiwarka Forumowa:

king61

Alko-Blanto-Sexo-holik
Weteran
Buchów
12
ładnie, o to chodzi<coolpalacz>

Placebo

Well-known member
Buchów
0
ja mam coś podobnego tyle że nie robiłem LST tylko mi dziki połamały planta i ma około 30 cm wys, miał prawie 3 m :] a średnica 2 m. Ale Tobie też to pięknie wygląda :D zrobie fotke i wstawie mojego ;)

LEONN

Well-known member
Buchów
1
Fajnie to wygląda , jak to mówią: NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO. <lol>

Herb-at-Nick

Well-known member
Buchów
1
Jeśli to jest jedna roślina to śmiało można powiedzieć że tajniki LST zgłębiłeś i to bardzo. szkoda że uprawa w pl nielegalna bo tak to by można kursy organizować z zakresu uprawy.

P

Phineash

Guest
Hm wiec powiedz czym uzyskałeś taki efekt ? <peace>
Jestem początkujący , a na nastepny sezon wiedze wykorzystam <peace>:spalony:

down : odwal sie jestem po 3 :smokee: WW ;d

Ostatnia edycja:

Placebo

Well-known member
Buchów
0
Pewnie powinieneś wyrównać siki i podsrać szczyty hmmm.. czy to co gadam również nie ma sensu ? .. up ..

Easy_Mudżin

Well-known member
Buchów
0
Chyba chciałeś się pochwalić a nie zapytać czy wszystko w porządku :>
LST na 5 !

Buchów
0
Dziękóweczka za opinie :)
A wogle to powiem wam ze dopiero to moj 1 roczek w tym temacie 1 raz cos wogle posialem :)
Tam ziomuś pytałeś jak to osiagnąłem wystarczy ciągle odginać :)
Z farcikiem!

---------- Aktualizacja posta 09-09-2012 10:09 ---------- Czas poprzedniego posta 08-09-2012 02:43 ----------

Słuchajcie chciał bym liscie po obrywać bo nie na każdego szczycika swieci słonko :( Czy myślicie że nic sie nie stanie mojej kochanej pani ? :) Wogle całą bym ją z lisci obkosił bo koleżka miał planta bez liści i kozacko to wszystko wygladało :)
Co mi podpowiecie ? ;D

G

Gość

Guest
Nie obrywaj liści, ponieważ to one pobierają światło, a nie topki. Gdzieś był temat o tym, że obcinanie liści nie ma większego sensu. pozdro :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół