• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

co robic zeby starsi nie wyczaili ze palilismy???

Wyszukiwarka Forumowa:

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
kupe...

a tak na serio to moze szczupak poczytaj forum??

virus895

Well-known member
Buchów
0
najwiecej widac po oczach to trzeba miec kople polecam visine, albo czekac az bomba minie jakies 4h i mozna spokojnie wracac na chate.
czytałem w necie kiedys ze kiszony ogórek albo jogórt przyspiesza opuszczenie thc z naszego mózgu i organizmu :tongue: ale po co palic zeby potem wyganiac thc to bez sensu :thumleft:
ale i tak to nie działa wiec nie polecam
pozdro

S

Sito

Guest
A jak starzy sie wbijaja kiedy wlasnie sie zbakales to nalezy jak najszybciej wyjsc pod byle pretekstem a jak masz wracac do domu a dlugo nie byles w chacie to mozna wcisnac kiit ze byles na basenie jestes zmeczony i chce c sie spac po czym zamykasz sie w pokoju i dzieki takiemu walkowi mozesz sie wytlumaczyc z czerwonych oczu

virus895

Well-known member
Buchów
0
no po basenie oczy sa czerwone bo w wodzie jest chlor tylko zmocz sobie troche włosy to wtedy bedzie bardziej realistyczne <lol>

K

Kr3cik666

Guest
Dobry pomysl kiedys wyszedl muj kumpel z basenu to mu psy testy zrobili bo mial czerwone oczy

F

freedom smoker

Guest
hmmm a więc drogi szczupaku.. jeśli chcesz się zjarać to musisz wyjść na dwór na CONAJMNIEJ 3 ( choć im dłużej tym lepiej) godziny i od razu po wyjściu się zjarac żeby ten czas był na swobodne wyjście fazy :jocolor: . Nastepnie ( to ważne ) musisz umieć się tzw. "ogarniac". Czyli jak będą psy obok ciebie albo kto inny kto ci może zrobic przypał to idź jak najnormalniej i zachowuj się normalnie itd... :sunny:
Wypada na bakanie wziąśc KROPELKI DO OCZU. Mogą byc jakiekolwieg choć najlepsze są visine. :cat:
Nigdy nie jaraj w domu jeśli twoji starzy mają wróocić w ciągu ok.2 godzin gdyż zapach zioła nieprzjemnie zostaje w domu (chyba że przez ooookno ale to niewygodne). Najlepiej wyskoczyc na 5 mmmiiiiinut z domu gdzies w bliską miejscówkę, zjarac lola albo fuńkę i na chate. Nie przechwalaj się wszystkim że jarasz zioło bo możesz natrafic na ajkies pedały które wszystkim rozpowiedzą. Ja kiedyś wyjarałem ół jointa w szkolnym kiblu bo ksiądz pozwolił mnie i kumplm wyjśc do kibla uczyć się scenek na następna lekcje i minutę po tym jak wróciłem do sali ksiądz spytał się w klasie paru osób co im tak wesoło a oni "ZIOŁO W KIBLU JARALI !!!"... Trzymaj sie tych zasad a może nie traisz na przyał i amiętaj. Jak będziesz miał u sów przypał z ziołem to koniec!. Będa cię maltretować dopóoki nie sypniesz swoich kumpli i dilerów dlatego jak masz przypał to inni też mogą go miec przez ciebie dlatego trzymanie się z dala od przypałów to podstawa w jaraniu Mj.
I amiętaj 1 pij mleko :rendeer:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
jak nie chcesz miec czerwonych oczu to wystarczy jedynie zakropic oczy kroplami do oczu

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Shogo napisał:
wystarczy jedynie zakropic oczy kroplami do oczu

Hardkorowa, amerykańska wstawka, ziąąąąąąąąą.

Enter

Well-known member
Buchów
0
Też stosowałem na samym początku swojego bakania krople do oczu, fakt pomagają ale ile można się z nimi bujac i kropić zwłaszcza jak się jest na mieście. Po pewnym czasie już oczy się przyzwyczają i teraz jak pale to już tak bardzo tego nie widać i jest luz:)
pal więcej i częściej będzie spokuj :pr: :pr:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
co ty gadasz jak starzy wyczaja to wyciag faje i pal z nimi!! :flower: napewno benda w niebo wzieci!! :thumright:

zielony19

Well-known member
Buchów
0
ja jak zaczynałem palic i gdy musialem wracac do chaty zawsze przychodziłem z kumplem.Po wejscu mówiłem tylko ze kolega przyszedł na chwile(tak długo siedział az mi faza zjechała) i smyk do pokoju.

P.S W razie niemca gdyby stara sie zczaiła że nie jestes normalny to mów ze koledzy(czy ktoś tam) namówili cie na piwko.(lepszy gnoj za alkohol niz za dragi)

pzdr

V

vitopend

Guest
Krople polecam ;Betadrin
nie polecam z nimi paradowac po miescie,ani tym bardziej jezdzic autem-policja to nie glupki i nie myslcie nigdy w ten sposob,znam paru psow ktorzy pala i znaja sie na sprawie naprawde dobrze.
Zakropcie oczy,wroccie do domu i robcie to co zawsze.Jak bylem mlodszy to tez sie tak bardzo przejmowalem,ze ktos skimini,teraz mam to 1w dupie a 2 wiem,ze duzo,naprawde duzo niepozornych osob tez pali--sprawdz moze to akurat Twoi rodzice??

S

Sito

Guest
No glupio by bylo wpasc na psy, ktore same jaraja bo odrazu by cie zczaily.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół