akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co robicie na fazie??

Wyszukiwarka Forumowa:

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ja jak się sam zjaram to chodze po mieście i szydze z ludzi, łapie banie, mówie do siebie XD,a jak zjaram się z kumplami to bawimy się w taką zabawe (ja mówie jakąś żecz a mój kumpel szybko inną np... młotek,krzesło,komputer) mocna bania.POZDRO

R

Rider

Guest
heh to raz z kolesiem cos podobnego z nodow wymyslilismy... zabawa polega na tym zeby mowic wyrazy zaczynajace sie na te sama litere, mowimy po wyrazie na zmiane, tak aby z wyrazow twozyc zdania i historyjki :)
Np na litere "D"- Dzienny dziennikarz dawal dupy do***anej dagmaze... o ku**a ale bezsens :mrgreen:

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Heh przypomniało mi się ja pliliśmy z wodnej (Nawaliśmy ją :Broń ziemia powietrze :p ) aha paliliśmy na strychu 11 pientro była niezła szydera dopuki okno się nie otworzyło tak się wystraszyłem :eek: kolega poszed zamknąć okno ...to ch*j śmialiśmy się dalej po chwili hmmm kogoś nam brakuje patrze na okno a tam mój kumpel zwiesił się na oknie :lol: zaczeliśmy krzyczeć żeby nie skakał ;] po chwil podchodze do typa i mówie żeby do nas wrucił popatrzyłem się za okno i zobaczyłem te wszystkie światełka i tez się zwiesiłem ;] mocna bania wtedy była polecam patrzenie się w światełka z 11 piętra ;] POZDRO

R

Rider

Guest
heh... ja mam przyjemnosc wpatrywania sie na te swiatelka z 25 pietra :) z za***istego caffe przy dobrej muzie i z browarem w reku, jarac jointy tam tez mozna bez przypalu, w koncu to hotelowa caffe'ja a obsluga zawsze powtaza "do uslug i wymagan klijeta"...

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
3
z ludzmi to pije brona i gadam :p

a sam to chilloutcik albo jakis trip-hop, downtempo na uszy piwko i nie ma mnie na 2h "szybuje wsrod puszystych chmur" :p

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Albo słucham reggae albo po prostu polewy mam z innych zjarańców i siedzę z bananem na pysku :D Największe śmiechy w życiu miałem jak kolega nie mógł strasznie długo "kaloryfer" i się męczył "kot wlazł pod kalo....falooooo....kaaaaroooo...kaloooolyyyyr....kaloryfer"

G

ganjamen69

Guest
Najlepszy jest pełen przygód i doznań wypad na miasto, film (horror), muza (rege, black) i oczywiście pełne wrażeń zakupy w jakimś hipermarkecie :p

battleangel

Well-known member
Buchów
2
hehe:D ja jak z kumplami ide do supermarketu po jaraniu to potem sie okazuje że mamy np. 1,50zł :D hehe ale i tak zawsze sie coś kupi:D bo czesto znajdzie się jakieś chrupki za 50 gr. :mrgreen:

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
znam te akcje... ide z ziomkiem na wyprawe do supermarketu.wozimy się wózkiem (w sklepie) i wpie****amy bułki za sklepem popijając coca-colą za 50gr :D :D

battleangel

Well-known member
Buchów
2
hehe :D takie zakupy sa najlepsze przynajmniej sie kasy nie traci :p

H

hempgru

Guest
ja jak sie zbakam to lubie nic nie robic tylko czuc taki fajnyy luuzik :d Chociaż i tak zawsze coś wymyślam i świruje a wtedy wszyscy ziejemy ziejemy ziejemy itd... :)

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Najlepiej jest w nocy zsunąć roletę, zaciemniając prawie całkowicie cały pokój, położyć się na łóżku i przyj***ć blanta, chwilkę pogadać ze sobą i spać.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół