Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam co to może być że wykopuje krzaki z ziemi dołki rozkopane w koło ,dodam iż jest siatka stosowałem mydło preparaty odstraszające drut kolczasty i to nie pomaga nawet .
To może być wszystko nawet pies xd, polecam ci na przyszłość taki dołek świeżo przygotowany sucha trawa zasłonić lub czymkolwiek innym, bo jak takie zwierzę widzi coś takiego to rozkopuje ch*j wie czemu hahaba
No i tu nie masz racji, zaobserwowałem na fotopulapce jak tylko punktowo buchtował w miejscu dołków. Najlepiej minimum miesiąc wcześniej przygotować, co ma rozkopać to rozkopie wcześniej.
Nie będę mówił że tak nie było ale dziki zwykle ryja cały teren który im się spodoba a nie tylko dołki, to tak samo jak kuna by udusiła tylko kury a kaczki zostawiła, zależy jak leży xd
Trochę patrzyłem na internecie i to może być sprawa borsuka jak się nie mylę ,bo dołki były kopane pod siatką tam gdzie rosły krzaki i nigdzie indziej .I czy jest sens kiełkować nowe nasiona półautomat?
Można powiedzieć że połowę życia spędziłem w terenie więc dużo widziałem, po prostu jak jest np w dołku inna ziemia niż rodzima to go przyciąga, albo jakiś obornik granulowany itp. na wiosnę miałem rozkopany chyba każdy dołek, teraz już spokój.
Kiedyś u mnie na którymś spocie w lesie gdzie targalem calutka ziemię bo tam był sam piach, coś zrobilo sobie z mojej ziemi wychodek.
Były wykopane nie duże dziury i nasrane
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.