akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co rozkopuje dołki na outdoor.

Wyszukiwarka Forumowa:

Arko97

Member
Buchów
5
Witam co to może być że wykopuje krzaki z ziemi dołki rozkopane w koło ,dodam iż jest siatka stosowałem mydło preparaty odstraszające drut kolczasty i to nie pomaga nawet .

Jeremi

Well-known member
Buchów
444
To może być wszystko nawet pies xd, polecam ci na przyszłość taki dołek świeżo przygotowany sucha trawa zasłonić lub czymkolwiek innym, bo jak takie zwierzę widzi coś takiego to rozkopuje ch*j wie czemu hahaba

Ayahuaska

Well-known member
Weteran
Buchów
8,081
No i tu nie masz racji, zaobserwowałem na fotopulapce jak tylko punktowo buchtował w miejscu dołków. Najlepiej minimum miesiąc wcześniej przygotować, co ma rozkopać to rozkopie wcześniej.

Jeremi

Well-known member
Buchów
444
Nie będę mówił że tak nie było ale dziki zwykle ryja cały teren który im się spodoba a nie tylko dołki, to tak samo jak kuna by udusiła tylko kury a kaczki zostawiła, zależy jak leży xd

Arko97

Member
Buchów
5
Trochę patrzyłem na internecie i to może być sprawa borsuka jak się nie mylę ,bo dołki były kopane pod siatką tam gdzie rosły krzaki i nigdzie indziej .I czy jest sens kiełkować nowe nasiona półautomat?

Ayahuaska

Well-known member
Weteran
Buchów
8,081
Można powiedzieć że połowę życia spędziłem w terenie więc dużo widziałem, po prostu jak jest np w dołku inna ziemia niż rodzima to go przyciąga, albo jakiś obornik granulowany itp. na wiosnę miałem rozkopany chyba każdy dołek, teraz już spokój.

Neki

Well-known member
Weteran
Buchów
1,884
Kiedyś u mnie na którymś spocie w lesie gdzie targalem calutka ziemię bo tam był sam piach, coś zrobilo sobie z mojej ziemi wychodek.
Były wykopane nie duże dziury i nasrane

Jeremi

Well-known member
Buchów
444
No dobrze mówisz dlatego zasłonięcie tego dołka czymś oszczędzi czasu i zmartwień😃
@Neki to byłem ja

Buchów
3
Miałem dokładnie takie samo zjawisko u siebie, śmierdzidło ani nic nie pomogło wszystko znikło w dwa dni, twój spot mieści się obok zbiornika wodnego?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół