nasiona marihuany

co sądzicie o tym;)

Wyszukiwarka Forumowa:

biohack

Well-known member
Buchów
1
te dolne liscie są w kropkach a roslinka jako tako ładna?:D :pr: znalazłem juz opis choroby roslinki lece po srodek grzybo bójczy:)

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
grzyb grzyb grzyb luuuub! sprawdź czy na spodniej części liści nie ma jakiś żyjątek bo kropki wyglądają bardzo podobnie jak zainfekowane insektami planty.

B

blancik

Guest
Jeżeli wysypka zaczyna się robić od największych liści to będzie to grzyb na 99%, a jeżeli również na malych, to może być tak jak ziomuś .::ARKAN::. napisal. :) Pzdr!

K

kkobus1

Guest
bardzo ładna roślinka i troche marnie widac te kropki na tym zdjęciu

B

blancik

Guest
kkobus1, bardzo ladny avator i troche marnie widać te dydki na nim :tongue:
Wyczówam podstęp mający na celu nabijanie sobie postów dziamdziaku. :farao: nieladnie! Popraw się!

biohack

Well-known member
Buchów
1
kropki są tylko na dolnych lisciach ale idzie to w góre więc bede miał nową odmiane marysie kropkowaną:p :pr:

B

blancik

Guest
To grzyb wtedy jest, ale niepoddawaj sie, to powinno sie dać zwalczyc

biohack

Well-known member
Buchów
1
jasne albo moge z tym zyc ale wiesz niechce jej stracic po raz pierwszy udało mi sie taką o lisciach większych od dłoni wychodować :p a tak wogule mi wszyscy mówią ze jak dostane w łapy to musi dobrze urosnąc:p :pr: :thumright:

Blancik2

Active member
Buchów
0
Tez mam cos takiego. Podlewam woda + mleko(znalazlem w innym topicu). Narazie brak efektow :pale: . Jak sie nazywa jakis srodek grzybobujczy i drogi jest ??

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
mlekiem podlewasz ;]

pierwszy slysze ;]

Blancik2

Active member
Buchów
0
znalazlem w dziale choroby/biale kropki na lisciach . A moze po prostu odciac te liscie ??

Patron

Well-known member
Buchów
1
ja kupiłem SUBSTRAL eco natural 1 saszetke za 6zł ona ma 25ml rozpuszczasz to w 1 litrze wody i pryskasz tym liscie liscie które sa zarazone juz raczej ich nie uratujesz a one tylko pobieraja energie sierodek ten zapobiega rozwijaniu sie grzyba a nie cofa obiały!!Pozdrawiam

Blancik2

Active member
Buchów
0
A ten grzyb nie jest szkodliwy? np. jak oddychasz (rozni sie czyms od grzybow co powstaja z wilgoci na suficie ?). Mozna palic takie liscie ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół