• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co sie dzieje HELP

Wyszukiwarka Forumowa:

ziomekromek

Member
Buchów
0
Witam, na wstepie powiem ze debiutuje.
Moj AK48fem z cannabis.fr.pl chyba nie rosnie tak jak powinien..
W ziemi jest od ok 15 maja. kilka dni po kielkowaniu trafil do folii i chyba maja malo slonca?

jak to oceniacie? wydaje mi sie strasznie mizernie jak na 55 dni.
dla porownania automat wysadzony 1,5m dalej w ten sam dzien.

Co robic?

IcMn

Well-known member
Buchów
0
No słabo, słabo. Po prostu musisz czekać, spróbuj więcej biohomusa podlać mu.

ziomekromek

Member
Buchów
0
ok to kupie biohumus bo nie dawalem zadnych nawozow.
ale wiem ze gleba jest idealna pod rośliny

---------- Aktualizacja posta 00:12 ---------- Czas poprzedniego posta 00:01 ----------

ale myslicie ze cos z tego wyjdzie w ogole ? bo zanim zacznie kwitnac to pewnie snieg spadnie :D

D

delete

Guest
daj mu więcej słońca. łodyga też mizerna przez brak wiatru. wysadź ją na out na pełne słońce!

ziomekromek

Member
Buchów
0
wlasnie problem w tym ze chyba nie mam dobrej miejscowki bo na out wszedzie przypał.
ewentualnie poszukac spota za miastem ale to tez nic pewnego

---------- Aktualizacja posta 17:53 ---------- Czas poprzedniego posta 12:07 ----------

czyli jak sie beda rozwijac w takim tempie jak teraz to nie ma szans na nic ?

---------- Aktualizacja posta 16-07-2012 23:18 ---------- Czas poprzedniego posta 12-07-2012 17:53 ----------

podlalem biohumusem a tamte 2 automaty plantonem. mniej wiecej jak czesto lac tymi nawozami ?
czy te 2 zwykle outdoory dojda i beda w ogole jakos wygladac jak po 2 miesiacach wygladaja tak mizernie ? bo nie mam mozliwosci wystawienia ich z folii ze wzgledu na sasiadow

---------- Post added 20-07-2012 at 23:21 ---------- Previous post was 16-07-2012 at 23:18 ----------

Nowe foto:

dopiero dzis jedna z pure ak powędrowała do doniczki i bedzie wystawiana na out. Biohumus leci 2 tydzien.
Ale i tak wygladaja strasznie marnie. (jak na 60 dni ?!!!)
jak to oceniacie bedzie cos z tego ?
piszcie, dzieki

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
odpowiedź jest prosta , nie rośnie na miarę oczekiwań bo ciągle jest brakuje wpi**u słońca , to że ci się tak wyciąga jest oznaką że ma za mało promieni słonecznych dzięki którym była by w stanie się bardziej rozwijać , hmmm pogoda w polsce nie dopisuje ale powinieneś ją odstawić w jakieś dobre miejsce gdzie by miała lepsze warunki niż w tym pomieszczeniu co jest obecnie ; o widzialem posta że masz tam przypał że nie masz gdzie ale bierz pod uwagę że jeśli tak dalej będzie się roślinka rozwijać to może być z tego kupa ; pis bracie

ziomekromek

Member
Buchów
0
gdzie widziales posta ze mam przypal ?
dzieki za odpowiedz.
tego jednego poki co zostawie w tej foli.
(w podobnej mój znajomy miał dobre rezultaty- no ale jak widac jest lipa)
a ten drugi idzie na out do doniczki, zobaczymy jak bedzie sobie radzil, wystawiony do slonca. w jakiej porze zdrowe krzaki powinny zakwitac w PL ?

ziomekromek

Member
Buchów
0
czill.
masz racje nie widzialem ze o to ci chodzi. swoja droga pamiec krotkotrwala siada po paru latach ;-)
na out przy tej folii jeszcze dadza rade jesli chodzi o przypal
ale pytanie czy wystarczy im slonca. raz mialem tam męszczaka na 1,80m , jak wpadlem po kilku miesiacach to sie zalamalem :p
a kiedy powinny zaczac kwitnac zdrowe krzaki w naszych warunkach ?

---------- Post added 27-07-2012 at 01:18 ---------- Previous post was 21-07-2012 at 12:25 ----------

update:

Krzaki trochę odżyły ale chyba większego szału nie ma.

PYTANIA:
Czy jest w ogole szansa ze dojdą? (obie sa 9 tydzien)
Moge teraz zastosować LST?

ziomekromek

Member
Buchów
0
no jest jakas lipa.
na drugiej stronie folii mam automata i daje rade, niedlugo go scinam i przesadze tego krzaka z foli na jej drugą, bardziej dosłonecznioną stronę.
no ogolnie pedał. wiem
a myslisz ze to cos obrodzi ? przypominam ze sadzone 15 maja

Farmerek

Well-known member
Buchów
0
Ja zawsze 1 miesiac roslinke daje do szklarni, a potem na out, bo w szklani niema wiatru i lodyga zawsze mizerna... a u ciebie dluga bo malo ma slonca!

ziomekromek

Member
Buchów
0
no masz racje
. zastanawiam sie nad tym zeby tego patyczaka z foli dać też na pelne slonce. a ten mniejszy ktory jest w doniczce jeszcze ma jakies szanse na odmułke ( w koncu jest ciagle na sloncu)?
z tego co sie orientowalem to juz powinny sie szczyty kształtować a tu kilka liści na krzyż i łodyga jak patyk do szaszłyków :D
eh dobrze ze dostalem gratisy automaty bo smutno w h*j

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
marnie to widzę , ale nie podawaj się może coś z tego jeszcze będzie daj jej czasu bo narazie to taki badyl jest nie obrażając :D jak bym ci pokazał moje foty dziewczyn w 56 dniu to byś zgłupiał :smokee:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół